Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Ουαλίας παρακολούθησε έναν τοπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, στον οποίο έπαιζε ο μικρότερος γιος της, Louis, το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου. Η Kate Middleton συνομίλησε με άλλες μαμάδες, ενώ χειροκροτούσε περήφανα το μικρότερο παιδί της, σύμφωνα με μία ενθουσιασμένη θαυμάστρια, που βρέθηκε στο σημειο.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, η μελλοντική βασίλισσα φαίνεται ντυμένη casual ενώ αλληλεπιδρά με άλλους γονείς στο γήπεδο.

«Ήρθε η ώρα να σας πω τι μου συνέβη χθες. Στην πραγματικότητα δεν θα το πιστέψετε. Πηγαίνω τον γιο μου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τα περισσότερα Σαββατοκύριακα. Και ως συνήθως, πήγα στον ποδοσφαιρικό αγώνα και αυτό που μας πέρασε. Καθώς έφτασα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που φλυαρούσαν και ήταν λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα, όχι η συνηθισμένη μεταξύ των γονιών. Πήγα σε έναν από τους φίλους μου που βλέπω εκεί κάθε εβδομάδα και ρώτησα “τι συμβαίνει, γιατί η αναστάτωση;. Είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας”. Αυτό που μου είπε (και είδα) δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. “Αν γυρίσεις, η πριγκίπισσα Kate είναι εκεί πέρα”. Πραγματικά λατρεύω το πόσο προσγειωμένη είναι και πόσο σημασία και αγάπη δίνει στην οικογένειά της και στον πρίγκιπα William, έγραφε η λεζάντα του video στο TikTok.

H Kate Middeton κομψή και ντυμένη κατάλληλα για την περίσταση, προτίμησε τις φθινοπωρινές αποχρώσεις που αγαπά τον τελευταίο καιρό. Συνδύασε το αγαπημένο της μπουφάν Barbour x Alex Chung σε καραμελένιο χρώμα, κατασκευασμένο από βαμβάκι με μαύρο κοτλέ γιακά, το οποίο έχει φορέσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ετών, μεταξύ άλλων τον Απρίλιο του 2023 για μια εκδήλωση σε έναν σύλλογο ράγκμπι στη Νότια Ουαλία, με ένα καφέ παντελόνι, ένα πλεκτό κασκόλ και ένα λαδί καπέλο από τουίντ της Really Wild Clothing. Μία λαδί τσάντα και καφέ πλεκτά γάντια με μοτίβο στους καρπούς συμπλήρωσαν το σύνολο της Kate ως soccer mom. Σύμφωνα με την TikToker δεν φορούσε μακιγιάζ και είχε τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους.

Δείτε το video:

@royalteaandtarot Omg!! What a weird weekend I’ve had! 😳😱 you can zoom in on the photo I shared! #katemiddleton #royalnews #royalty #royalfamily #princessofwales #catherinemiddleton #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #kingcharles #fyppp #thequeen ♬ original sound – RoyalTeaAndTarot

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε την Kate Middleton, μετά την ανακοίνωση για το τέλος των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε. Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον πρίγκιπα William, είχε και πάλι προτιμήσει τις αποχρώσεις του καφέ. Δείτε τη εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below