Στη διάρκεια μιας από τις εκπομπές της Drew Barrymore, μια γυναίκα έβαλε τα κλάματα στο στούντιο. Όταν την πλησίασε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, της εξήγησε ότι πριν από οκτώ εβδομάδες απέκτησε ένα ακόμα μωρό και «είναι δύσκολο να έχεις δύο παιδιά». Όπως πρόσθεσε, «η κόρη μου είναι 3,5 ετών και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αλλά περνάω δύσκολα».

Η Barrymore συμφώνησε ότι είναι δύσκολο και ότι πρόκειται για μια συζήτηση που δεν κάνουμε ανοιχτά. Στη συνέχεια, προχώρησε με τη σειρά της σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Όταν απέκτησα το δεύτερο παιδί μου τηλεφώνησα στον γιατρό μου και του είπα, ποτέ δεν είχα νιώσει τόση ευφορία στη ζωή μου, τώρα καταλαβαίνω το νόημά της, έπρεπε να κάνω δεύτερο παιδί για να το καταλάβω! Κι εκείνος με άκουγε με έναν τρόπο που έδειχνε ότι είχε καταλάβει ότι θα προσγειωνόμουν στην πραγματικότητα, όπως και έγινε.

»Μία-δύο εβδομάδες αργότερα, έπαθα μια σοβαρή επιλόχειο κατάθλιψη. Όλα έγιναν αληθινά και συνειδητοποίησα ότι η καρδιά μου είχε μεγαλώσει, αλλά το ίδιο και οι ευθύνες και οι ανησυχίες μου.

»Όταν μπορείς να είσαι αρκετά γενναία, αρκετά ανθρώπινη και δείχνεις τα συναισθήματά σου επιτρέπεις και στο παιδί σου να γνωρίζει ότι είναι εντάξει να έχει συναισθήματα».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below