Ήταν παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021, όταν η Julia Fox και ο Kanye West άρχισαν να βγαίνουν. Έναν μόλις μήνα πριν, ο Ye είχε πάρει διαζύγιο από την Kim Kardashian και όπως ήταν λογικό, όλοι συζητούσαν για τη νέα του σχέση. Μία σχέση που κράτησε ωστόσο μέχρι και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σήμερα, δύο ολόκληρα χρόνια μετά, η Julia Fox μιλάει ανοιχτά για αυτή τη σύντομα σχέση λέγοντας συγκεκριμένα, πως τη μισεί. Μιλώντας στους Times με αφορμή τα απομνημονεύματά της Down the Drain, που κυκλοφόρησαν λίγες εβδομάδες πριν, το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σχέση αυτή είναι κάτι που μετανιώνει μέχρι σήμερα.

«Μετανιώνω τόσο πολύ για εκείνη τη σχέση. Τη μισώ! Ήταν μόνο λίγες εβδομάδες, αλλά ήταν αρκετή για να μου κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Ήμουν ίσως στην πιο άβολη θέση της ζωής μου και αυτό λέει πολλά. Δε θέλω να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως δεν ήταν δική της απόφαση το να δημοσιεύσουν τη σχέση τους. Αντιθέτως, είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να περιμένουν λίγο καιρό ωστόσο, η ομάδα του West δεν τη σεβάστηκε με την ίδια να νιώθει σαν μαριονέτα.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα να δημοσιοποιηθεί. Αν μη τι άλλο, έλεγα «θα πρέπει να περιμένουμε» και μετά μπουμ, έγινε πίσω από την πλάτη μου. Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι με χρησιμοποιούσαν ως πιόνι», είπε η Fox τονίζοντας ότι γρήγορα άρχισε να υποψιάζεται πως ο West χρησιμοποιούσε τη σχέση τους για να στείλει ένα μήνυμα στην πρώην σύζυγό του.

«Ένιωθα σαν τη μικρή του μαριονέτα».

 

Τέλος, η Julia Fox, αφού αποκάλυψε πως οι στυλίστες του Kanye West διάλεγαν και τα δικά της ρούχα, δήλωσε πως τελείωσε τη σχέση μαζί του καθώς ποτέ της δεν ήθελε να νιώθει το κορίτσι κάποιου.

«Δε θέλω ποτέ να γίνω γνωστή μόνο ως η κοπέλα κάποιου. Ξέρω ότι είμαι πολλά περισσότερα από αυτό. Και νιώθω ότι αυτό συμβαίνει τόσο πολύ στις γυναίκες σε αυτή τη βιομηχανία. Είναι τόσο καλές όσο ο σύντροφός τους ή μπορούν να κάνουν ολόκληρη καριέρα με το να είναι η σύντροφος κάποιου άντρα. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, όπως και να έχει, γίνεται η ταυτότητά τους. Και νιώθω ότι πρέπει να το ξεπεράσω αυτό, και θέλω να σπάσω αυτό το καλούπι, και θέλω να σταθώ στα δικά μου πόδια και να μην χρειάζομαι έναν άντρα να με στηρίζει», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below