Είναι γνωστό στους φανατικούς της μόδας ότι η Katie Holmes είναι το πρόσωπο που πρέπει να αναζητήσετε για κομψό αλλά απλό στυλ. Το να δημιουργεί συνεχώς διακριτικά κομψές εμφανίσεις που είναι εύκολο να αναπαραχθούν, είναι στοιχείο που τη διακρίνει και, γι’ αυτόν τον λόγο, παρακολουθούμε πάντα προσεκτικά τι φοράει.

Getty Images

Εάν λοιπόν θέλετε να διοχετεύσετε το φθινοπωρινό στυλ της ηθοποιού στη δική σας γκαρνταρόμπα, σας έχουμε υπέροχα νέα. Ενώ η γκαρνταρόμπα της είναι αναμφισβήτητα γεμάτη με πολλά επώνυμα κομμάτια, τελευταία έχει αρχίσει να προσθέτει και πιο προσιτά στυλ. Μόλις τον περασμένο μήνα, βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια ζακέτα από τη βρετανική μάρκα ALIGNE, νωρίτερα αυτό τον μήνα εντοπίστηκε να κρατά μια χιαστί τσάντα Strathberry, και τώρα λίγες μέρες μόνο πριν εμφανίστηκε με μια άλλη προσιτή τσάντα περασμένη στο χέρι της.

Τσάντα Dune London με πλεκτό σχέδιο “Deliberate” 120 €, Νotos.com

Συγκεκριμένα κρατούσε της XL Deliberate Bag από το brand Dune, μια κομψή υφαντή τσάντα η οποία κοστίζει 120 ευρώ και ταιριάζει απόλυτα με την αβίαστη αισθητική της Katie. Παράλληλα, επέλεξε μια ζακέτα με λαιμόκοψη, ένα κλασικό κρεμ πουκάμισο, μπλε τζιν παντελόνι και mary janes, εδραιώνοντας τη θέση της ως η απόλυτη μούσα του cool girl φθινοπωρινό στυλ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below