Η Irina Shayk μάς έδωσε μια σπάνια γεύση από τη ζωή της με την κόρη της Lea De Seine Shayk Cooper!

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, το μοντέλο, που μοιράζεται το 7χρονο παιδί της με τον πρώην της, Bradley Cooper, συμπεριέλαβε δύο φωτογραφίες της Lea.

Η ανάρτηση – την οποία η Shayk μοιράστηκε για να επισημάνει όσα της δίνουν χαρά, σύμφωνα με τη λεζάντα – ξεκίνησε με μια φωτογραφία του σκύλου του μοντέλου Sports Illustrated, Peanut, και περιελάμβανε αρκετές λήψεις από τοπία της φύσης.

Σε μια φωτογραφία με φόντο ένα απαλό ηλιοβασίλεμα, η μικρή Lea στέκεται στην παραλία και κοιτάζει τα κύματα που σκάνε στο νερό. Φόρεσε για τη βόλτα με τη μαμά της με ένα πολύχρωμο σορτσάκι, μπλε φούτερ και χνουδωτό λευκό καπέλο.

Η δεύτερη φωτογραφία που μοιράστηκε η Shayk με τη Lea περιλαμβάνει επίσης το μοντέλο, καθώς και άλλη μια εμφάνιση του Peanut.

Στη φωτογραφία, η οποία φαίνεται να τραβήχτηκε την ίδια μέρα με τη σόλο λήψη της Lea, το δίδυμο μητέρας-κόρης αγκαλιάζεται στην παραλία και χαμογελάει για μια selfie. Ο σκύλος τους, εν τω μεταξύ, κάνει μια ελαφρώς θολή εμφάνιση ενώ κάθεται στην αγκαλιά της Lea. Η Shayk πρόσθεσε ένα μαύρο emoji καρδιάς για να καλύψει το πρόσωπο της Lea, καθώς δεν δημοσιεύει το πρόσωπό της στα social media της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Όπως και στην ερωτική της ζωή, το μοντέλο προτιμά να κρατά τη Lea μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν εκείνη και ο Cooper, έβγαιναν -ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν το 2019- έκαναν μόνο μερικές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Ο Cooper, εν τω μεταξύ, έχει φέρει μαζί του τη Lea σε αρκετές δημόσιες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρεμιέρας της ταινίας του Maestro τον Δεκέμβριο του 2023, όπου πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί, και της πρεμιέρας της ταινίας IF τον Μάιο του 2024, όπου εθεάθη να δείχνει ενθουσιασμένη την αφίσα με τον χαρακτήρα του.

Η Shayk – η οποία πρόσφατα συνδέθηκε ερωτικά με τον Tom Brady – και ο Cooper συνυπάρχουν ήρεμα μετά τον χωρισμό τους. Το περασμένο καλοκαίρι, οι πρώην ταξίδεψαν στην Ιταλία με τη Lea. «Το ταξίδι στην Ιταλία με την κόρη της ήταν διασκεδαστικό για όλους», δήλωσε τότε μια πηγή στο PEOPLE. «Στη Lea αρέσει να ταξιδεύουν όλοι μαζί. H Irina και ο Bradley τα πάνε καλά. Και οι δύο θέλουν να κάνουν τη Lea ευτυχισμένη».

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@irinashayk.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below