Η σειρά του Netflix «Nobody Wants This» ανανεώθηκε για τη δεύτερη σεζόν, αλλά με μια μεγάλη αλλαγή.

Η κωμική και ρομαντική σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί η Kristen Bell ως μια αγνωστικίστρια οικοδέσποινα podcast που ξεκινά μια απίθανη σχέση με έναν ραβίνο (Adam Brody), έκανε το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα streaming πριν από λίγες εβδομάδες.

Έκτοτε έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στους κριτικούς και τους θεατές και τώρα επιβεβαιώθηκε ότι η ιστορία της Joanne και του Noah θα συνεχιστεί.

Ωστόσο, η σειρά θα αποκτήσει νέους παραγωγούς για τη δεύτερη σεζόν, με τους Jenni Konner του Girls και Bruce Eric Kaplan να αναλαμβάνουν και να ηγούνται της αίθουσας συγγραφής των νέων επεισοδίων.

Η δημιουργός Erin Foster, η οποία παραμένει στη σειρά ως εκτελεστική παραγωγός, δήλωσε για την ανανέωση: «Η δημιουργία του Nobody Wants This θα είναι για πάντα ένα από τα κορυφαία γεγονότα της καριέρας μου. Το απίστευτο καστ, το συνεργείο, οι παραγωγοί και τα διευθυντικά στελέχη, όλοι έκαναν αυτή τη σειρά να γίνει αυτό που είναι σήμερα, και το να βιώνω τις αντιδράσεις των τηλεθεατών σε αυτή τη σειρά τώρα που βγήκε στις οθόνες ήταν κάτι περισσότερο από οτιδήποτε θα μπορούσα να ονειρευτώ.

Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να συνεχίσω αυτή την ιστορία και να το κάνω μαζί με την Jenni Konner και τον Bruce Eric Kaplan, των οποίων είμαι μεγάλη θαυμάστρια από την εποχή του Girls… Δικαιοσύνη για τις υγιείς σχέσεις που είναι οι πιο ρομαντικές!».

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below