H συγκινητική στιγμή κατά την οποία η Celine Dion ερμήνευσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 το κλασικό τραγούδι της Édith Piaf «L’ Hymne À L’ Amour», είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα του YouTube και όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η ερμηνεία της τραγουδίστριας είναι πλέον διαθέσιμη σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες, κάτι για το οποίο ανυπομονούσαν πολλοί. Αξίζει να αναφερθεί πως η εμφάνιση της Celine Dion στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ήταν και η πρώτη της live perfomance από τότε που διαγνώστηκε με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου, το 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η σόλο εμφάνιση της Dion στην τελετή έναρξη των Αγώνων, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ακολούθησε μια περίοδο θεραπείας για την αποκατάσταση της φωνής της, ενώ χαρακτηρίστηκε -δικαίως- ως μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές των Αγώνων του Παρισιού 2024. Η ίδια, φορώντας ένα απαστράπτον μάξι φόρεμα, ερμήνευσε το «L’ Hymne À L’ Amour» από την κορυφή του Πύργου του Eiffel, γράφοντας ιστορία.

«Ο Θεός φέρνει κοντά αυτούς που αγαπούν ο ένας τον άλλον», σημείωσε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ούτως ώστε να ανακοινώσει την κυκλοφορία του «L’Hymne À L’Amour», που ήρθε στη συμπλήρωση των 61 χρόνων από το θάνατο της Édith Piaf.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below