Η Brooke Shields έκανε μια νέα δημόσια εμφάνιση στο Ballet 2024 Fall Fashion Gala στη Νέα Υόρκη και επέλεξε, για την περίσταση, να φορέσει μια δημιουργία με υψηλή συναισθηματική αξία.

Η 59χρονη ηθοποιός, μοντέλο και δημιουργός της πλατφόρμας Beginning is Now, για θέματα υγείας και ευεξίας γυναικών άνω των σαράντα ετών, φωτογραφήθηκε με ένα υπόλευκο μάξι φόρεμα με πέρλες στο μπούστο, σε γραμμή Α, το οποίο είχε φορέσει η μητέρα της, Teri, στη συνάντησή της με την τότε βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Shields συνδύασε τη vintage δημιουργία με μαργαριταρένια σκουλαρίκια, clutch bag και λευκά παπούτσια με λαμπερές λεπτομέρειες.

Η μόδα είναι οικογενειακή υπόθεση γι’ αυτήν. Έχει πει ότι δανείζει και τα δικά της ρούχα στις κόρες της, τη 21χρονη Rowan και τη 18χρονη Grier, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Chris Henchy.

Ακόμα και όταν μιλάμε για εμβληματικά κομμάτια, όπως το φόρεμα που είχε φορέσει στις Χρυσές Σφαίρες του 1998, το οποίο είχε δανείσει στη μεγαλύτερη κόρη της για τον χορό αποφοίτησής της. Ή το νυφικό φόρεμα από τον γάμο με τον πρώην σύζυγό της, τον τενίστα Andre Agassi, που είχε δώσει στη μικρότερη. Άλλωστε, όπως είχε πει και σε συνέντευξή της στο People: «Είναι τιμή [τα παιδιά σου] να φορούν τα ρούχα σου. Κανονικά, δεν με θεωρούν κουλ».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Brooke Shields:

Photo by Jared Siskin/Patrick McMullan via Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below