Ένα τρυφερό reunion έκαναν η Sandra Bullock και ο Keanu Reeves, 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας “Speed”. Για την ακρίβεια, η επέτειος της ταινίας ήταν που έφερε κοντά τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο Egyptian Theatre στο Χόλιγουντ για την 30ή επέτειο της προβολής του εμβληματικού θρίλερ του 1994.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σόσιαλ μίντια γέμισαν από κοινές τους φωτογραφίες τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν. H ηθοποιός εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας κομψή, έχοντας επιλέξει ένα total black look. Η ίδια, φόρεσε ένα μαύρο αέρινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης μαύρο σακάκι. Το outfit της, το ολοκλήρωσε με χαμηλά μποτάκια του ίδιου χρώματος ενώ κράτησε διακριτικά τα αξεσουάρ. Με λυτά τα μακριά της μαλλιά και μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις, η ηθοποιός έλαμψε στο πλευρό του Reeves ο οποίος ήταν επίσης ντυμένος στα μαύρα.


Λίγο καιρό πριν από αυτή την επετειακή συνάντηση, η Sandra Bullock δήλωνε πως επιθυμεί πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Keanu Reeves ενώ εικάζουμε πως το ίδιο ισχύει και για τον ηθοποιό. Όσον αφορά την ταινία Speed, στην οποία πρωταγωνίστησαν 30 ολόκληρα χρόνια πριν, ο Keanu Reeves υποδυόταν έναν ειδικό πυροτεχνουργό, τον Jack Traven, και η Sandra Bullock  την Annie Porter, μια επιβάτιδα λεωφορείου που έβρισκε τυχαία μία βόμβα και που συνεργαζόταν με τον Jack για να την εξουδετερώσουν. Τότε, η ταινία είχε εισπράξει 14,5 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας της σημειώνοντας ρεκόρ πρεμιέρας για την 20th Century Fox στη Βραζιλία και στη Νότια Αφρική.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below