Το Met Gala είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο κομβικά γεγονότα στο ημερολόγιο της μόδας κάθε χρόνο. Έτσι η εκδήλωση του 2025 είναι ήδη στο μυαλό μας παρά το γεγονός ότι απέχει ακόμα αρκετούς μήνες.

Ευτυχώς, νέες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου του θέματος του 2025, κυκλοφόρησαν επιτέλους.

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων για το Ινστιτούτο Κοστουμιών στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, μέχρι στιγμής.

Ποιο είναι το θέμα του Met Gala για το 2025;

Το θέμα για το Met Gala του 2025 έχει ανακοινωθεί ως «Superfine: Tailoring Black Style» και περιγράφεται ως έκφραση του μαύρου δανδισμού.

Βασισμένο στην έκθεση του Ινστιτούτου κοστουμιού, τόσο το θέμα όσο και η συλλογή είναι εμπνευσμένα από το βιβλίο της συγγραφέα Monica L.Miller του 2009, Slaves to Fashion: Black Dandyism and the Styling of Black Diasporic Identity και θα «εξετάσει την ιστορική και πολιτιστική εμφάνιση του Black Dandy, ανιχνεύοντας τη φιγούρα από τις απεικονίσεις του 18ου αιώνα έως τις σύγχρονες αναπαραστάσεις».

 

Ποιος είναι ο ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala 2025;

Ενώ το θέμα για το επόμενο Met Gala έχει ανακοινωθεί, ένας πιο ακριβής ενδυματολογικός κώδικας δεν έχει ακόμη έρθει.

Για παράδειγμα, το θέμα της περσινής έκθεσης ήταν «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», αλλά ο ενδυματολογικός κώδικας έγραφε «The Garden Of Time». Αυτό μεταφράστηκε σε κορσέδες και φορέματα Ελισαβετιανής εποχής, στη φθορά του χρόνου και τις συνδέσεις με τη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό.

Ποιος φιλοξενεί το Met Gala 2025;

Όπως πάντα, η Anna Wintour θα συμπροεδρεύει στο Met Gala του 2025, φέτος μαζί με τους Colman Domingo, Lewis Hamilton, A$AP Rocky, Pharrell Williams και τον επίτιμο πρόεδρο, LeBron James.

Πότε είναι το Met Gala του 2025;

Το Met Gala του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου 2025, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Έτσι, σημειώστε το ημερολόγιά σας και κάντε την αντίστροφη μέτρηση.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below