Tόσο άνετα και όσο και κομψά, τα sneakers κυριαρχούν πλέον στη μοντέρνα γκαρνταρόμπα. Υπάρχουν τα αθλητικά τρεξίματος ή για το γυμναστήριο. Ίσως ένα ζευγάρι New Balance 327 για να τα φοράτε με τζιν τα Σαββατοκύριακα. Ή ένα ζευγάρι Veja αρκετά κλασικά για το γραφείο. Και αυτή είναι μόνο η αρχή: τα trainers θεωρούνται πλέον για όλες τις περιπτώσεις. Βρίσκονται στην αίθουσα συνεδριάσεων αλλά και σε βραδινές εκδηλώσεις. Τα έχουμε δει ακόμη και στα Όσκαρ, χάρη στην ηθοποιό/σεναριογράφο Emerald Fennell και τη σκηνοθέτιδα Chloé Zhao.

Για τις περισσότερες από εμάς ωστόσο, τα εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990 στυλ είναι αυτά που έχουν το πραγματικό ενδιαφέρον, αφού έχουν τη μαγική ικανότητα να κάνουν κάθε ντύσιμο απείρως πιο cool. Αν τα εν λόγω sneakers έρχονται και σε μεταλλιζέ απόχρωση, ακόμα καλύτερα. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τα trainers το στυλ που εμφανίστηκε παντού στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας.

Getty Images

Έχουμε την Adidas και την Wales Bonner να ευχαριστήσουμε για την έναρξη της τάσης, όταν κυκλοφόρησαν μια εξαιρετική συνεργασία ενός μοντέλου Samba τον Ιούνιο του 2023. Μπορείτε ακόμα να τα βρείτε σε ιστότοπους μεταπώλησης – αν είστε διατεθειμένες να πληρώσετε κάτι παραπάνω.

Getty Images

Ευτυχώς όμως πλέον υπάρχουν αρκετές ακόμα επιλογές για τις οπαδούς της λάμψης . Τα παπούτσια Country OG της Adidas προσφέρουν παρόμοια αισθητική, τα κλασικά Samba της μάρκας μοιάζουν και πάλι φρέσκα όταν έρχονται σε μια κομψή, μεταλλιζέ απόχρωση, όπως και τα Onitsuka Tiger cult Mexico 66 SD.

Είστε έτοιμες να δοκιμάσετε την τάση των λαμπερών παπουτσιών; Παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Adidas Originals Country OG Trainers
Adidas Originals Samba OG Shoes
Onitsuka Tiger Mexico 66 SD trainers
Adidas Originals Country OG Shoes
Alohas Tb.490 Rife Trainers
Adidas Originals SL 72 OG Shoes
Adidas Originals Country OG Shoes
Gola Torpedo Trainers
Adidas SL 72 OG Trainers
Adidas x Wales Bonner Samba

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below