Η Στεφανία Γουλιώτη πραγματοποίησε έναν αληθινό άθλο, έβγαλε σε πέρας μόνη τον θεατρικό μαραθώνιο «The second woman», όπου για 24 συνεχόμενες ώρες, από το βράδυ του Σαββάτου, 6 και 7 Οκτωβρίου, η ηρωίδα που υποδύθηκε χώρισε 100 διαφορετικούς άντρες, που διαδέχονταν ο ένας τον άλλον πάνω στη σκηνή.

Όσοι ήταν εκεί ή έστω έμαθαν για αυτό το καλλιτεχνικό πείραμα, εύλογα αναρωτήθηκαν πώς ήταν η αγαπημένη ηθοποιός μετά, και η απορία απαντήθηκε με μια ανάρτηση που έκανε η ίδια, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ένα Instagram story από το κρεβάτι όπου έγραφε: «Καλημέρα! Να ξέρετε από την Κυριακή σήμερα έχω αρχίσει μόνο να συνέρχομαι… Κι έχουμε ακόμα».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα η Στεφανία Γουλιώτη στο Marie Claire, στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της ως «Μεγάρα» με το έργο «Ηρακλής Μαινόμενος», είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη μοναξιά: «Επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αρκετά επιφανειακές, η αίσθηση της μοναξιάς έχει απλωθεί σαν την υγρασία. Είσαι με ανθρώπους κι όμως νιώθεις μόνος. Επειδή δεν ξέρουμε να έρθουμε κοντά ο ένας με τον άλλο, η μοναξιά είναι πιο διαδεδομένη. Δεν είναι πιο σκληρή στις προσωπικές σχέσεις. Πιο σκληρή είναι η πτώση που θα νιώσεις όταν φύγει ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει. Το κενό που αφήνει είναι πολύ μεγάλο. Εγώ αυτό που κάνω για να την καταπολεμώ είναι να αμφισβητούμαι. Αυτό με κάνει να ανοίγομαι στις σχέσεις».

Δείτε τις νέες αναρτήσεις της Στεφανίας Γουλιώτη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONASSIS STEGI (@onassis.stegi)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below