Μια μοναδική εμπειρία θέασης θα μπορέσουν να ζήσουν όσοι βρεθούν στο θέατρο Προσκήνιο τη φετινή θεατρική σεζόν. Δύο παραστάσεις του κλασικού ρεπερτορίου, «Το Λεωφορείον ο Πόθος» και η «Έντα Γκάμπλερ», ανεβαίνουν υπό τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά και μας καλούν να τις απολαύσουμε στην τιμή της μίας.

Το Θέατρο Προσκήνιο, την καλλιτεχνική περίοδο 2024- 25, προσκαλεί το κοινό σε δύο σπουδαία κλασικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου που θα «συγκατοικήσουν» στη σκηνή του θεάτρου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά.

Ξεκινά από τον Οκτώβριο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα η προσφορά «Προσκήνιο ticket» – με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις δύο παραστάσεις στην τιμή των 30€.

Μια πλειάδα σημαντικών ηθοποιών και καλλιτεχνικών συνεργατών συμμετέχουν στις παραστάσεις φέρνουν στο επίκεντρο δύο εμβληματικές γυναίκες της δραματουργίας την Μπλανς Ντι Μπουά και την Έντα Γκάμπλερ προκειμένου να αναρωτηθούν εκ νέου για τη θέση της γυναίκας στο τώρα, για τα κοινωνικά αδιέξοδα και για την απαραίτητη “ομορφιά” που επιζητούν και οι δύο ηρωίδες σε έναν ασφυκτικό κόσμο.

Κλείστε εδώ τις θέσεις σας.

Θέατρο Προσκήνιο

Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, Αθήνα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below