Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού και η Drew Barrymore περνά το δικό της μήνυμα, κάνοντας την εξέτασή της live στον αέρα της εκπομπής της.

Σε ένα τρέιλερ της επικείμενης εκπομπής που μοιράστηκε στο Instagram, η Barrymore φοράει νοσοκομειακή ρόμπα καθώς παρουσιάζει την Dr. Suzanne Gilberg-Lenz, την Jessica Saint Clair και τον τεχνικό της, Terry, οι οποίες έχουν όλες επιβιώσει του καρκίνου του μαστού.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και θα σε βάλω στο μηχάνημα», ακούγεται να λέει η νοσηλεύτρια που τη βοηθά να ετοιμαστεί για την εξέταση.

«Δεν έχω κάνει ποτέ μαστογραφία με τακούνια. Αυτό είναι, αυτό είναι διαφορετικό», λέει η ηθοποιός.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά της μετά το τέλος της εξέτασης, λέει πως θεώρησε την εμπειρία άκρως διδακτική. «Είναι σαν να παίρνεις τα δύο σου χέρια και πιέζεις το στήθος σου έτσι (κάνει της αντίστοιχες κινήσεις με τα χέρια της) πολύ δυνατά για, πόσο 10 δευτερόλεπτα; Αυτό είναι, 10 δευτερόλεπτα», λέει στο τέλος.

Αν και το video δεν έδειξε τα αποτελέσματα της εξέτασης, οι θαυμαστές της ηθοποιού συνεχάρησαν τη γενναιότητά της να κάνει τη μαστογραφία της μπροστά στις κάμερες.

«Μπράβο Drew που θέλησες να δείξεις ότι μπορείς να είσαι ευάλωτη, δείχνοντας μας τη διαδικασία της μαστογραφίας», έγραψε ένας θαυμαστής. «👏👏👏👏 Αυτό είναι τόσο σημαντικό!!! Σας ευχαριστούμε που δείξατε πώς γίνεται αυτό. Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζουν μερικοί! ❤️❤️», σχολίασε ένας άλλος.

Ολόκληρο το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα το βράδυ.

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@drewbarrymore

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below