Θυμάστε την Jenna Fischer, την «Pam» από την κωμική τηλεοπτική σειρά «The Office»; Η 50χρονη σήμερα ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τον Οκτώβριο, που έχει ανακηρυχθεί ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού, γράφοντας για τη δική της διάγνωση.

«Ποτέ δεν περίμενα να κάνω μια τέτοια ανακοίνωση, αλλά να ‘μαστε. Πέρυσι τον Δεκέμβριο διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού στο πρώτο στάδιο. Μετά την επέμβαση, τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία είμαι καθαρή. Ήθελα να μοιραστώ τα νέα με μια φωτογραφία μου όπου δείχνω χαρούμενη και υγιής».

Η διάγνωση, όπως πρόσθεσε, έγινε μετά από μια μαστογραφία ρουτίνας, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν «κάτι στο αριστερό στήθος μου». Πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου αλλά ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία και δεν είχε κάνει καμία μετάσταση όταν εντοπίστηκε.

«Σας ανακοινώνω με χαρά ότι τώρα νιώθω τέλεια» πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία έχει δύο παιδιά, 10 και 13 ετών. «Αποφάσισα να κάνω αυτή την ανακοίνωση για τους εξής λόγους. Πρώτον, είμαι έτοιμη να πετάξω τις περούκες [τις οποίες είχε φορέσει όταν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και έχασε τα μαλλιά της]. Δεύτερον, σας ζητάω να μην αμελείτε τις ετήσιες μαστογραφίες σας. Σοβαρά μιλάω, τηλεφωνήστε τώρα στον γιατρό σας. Ο όγκος μου ήταν τόσο μικρός, που δεν τον ένιωθα κατά την ψηλάφηση. Αν περίμενα έξι μήνες ακόμα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Fischer (@msjennafischer)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below