Κάθε φορά που ο Nicolas Ghesquière λανσάρει μια νέα συλλογή Louis Vuitton, δίνει την πρώτη επιλογή στην Emma Stone για να φορέσει τα νέα σχέδια. Περίπου αυτή την εποχή πέρυσι, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σε στυλ καμπαρντίνας από τη συλλογή  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 δύο μέρες μετά την πρεμιέρα του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Και τώρα, παρόλο που έχασε την επίδειξη S/S ‘25 την 1η Οκτωβρίου, έδειξε την υποστήριξή της στον Ghesquière φορώντας ένα ημιδιαφανές chevron φόρεμα Louis Vuitton, βγαλμένο κατευθείαν από την ολοκαίνουργια συλλογή του οίκου.

Την ένατη μέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης 2024, η Stone έφτασε στην αίθουσα Alice Tully του Lincoln Center για μια προβολή της ταινίας A Real Pain, μιας νέας κωμωδίας στην οποία είναι συμπαραγωγός.

Getty ImagesΑκριβώς όπως το αρχικό μοντέλο της πασαρέλας, η Stone ξεκίνησε την εμφάνισή της με ένα κορμάκι σε μαύρο χρώμα. Από πάνω φόρεσε το διάφανο μπεζ και μαύρο φόρεμα. Το μπούστο είχε μια αίσθηση πόντσο χάρη στα αέρινα μανίκια μήκους ενός τετάρτου και ένα αιωρούμενο στρίφωμα. Χαλαροί κόμποι σε κάθε μακρόστενο μανίκι απλώνονταν μέχρι το κάτω μέρος του φορέματός της, ενώ η μακριά φούστα έρεε με χάρη καθώς περπατούσε. Αντί για τις chunky Mary Janes του μοντέλου της πασαρέλας, η Stone επέλεξε μαύρες peep-toe γόβες και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με layers από χρυσά κολιέ αλυσίδας.

Launchmetrics.com/Spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below