Φαίνεται πως θα έπρεπε να θεσπιστούν κάποιοι κανόνες στις συνεντεύξεις με παιδιά ηθοποιούς, καθώς όταν η Dakota Fanning ξεκίνησε τη διαδρομή της στην υποκριτική, ήδη από την ηλικία των 6 ετών, ήρθε αντιμέτωπη με πολλές ακατάλληλες ερωτήσεις, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο The Cut.

«Σε συνεντεύξεις που έδινα μικρή, θυμάμαι δημοσιογράφους να με ρωτούν: “Πώς αποφεύγεις να βρίσκεσαι στα ταμπλόιντ;”. Ή μια φορά, όταν ήμουν ακόμα παιδί, κάποιος με ρώτησε: “Πώς γίνεται να μην έχεις καθόλου φίλους;”» είπε και πρόσθεσε ότι πολλοί νέοι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τοξικές συμπεριφορές, και όχι μόνο στη βιομηχανία του θεάματος.

«Απλά εγώ δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα, δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η οικογένειά μου αποτελείται από καλούς, ευγενικούς, προστατευτικούς ανθρώπους».

Φαίνεται πάντως ότι αυτός ο παράγοντας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η Fanning, που πρόσφατα ήταν υποψήφια για Emmy για την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά «Ripley» του Netflix και που συμπρωταγωνίστησε με τη Nicole Kidman στο «The Perfect Couple», Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στη μητέρα της, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό της, μαθαίνοντάς της «πώς να συμπεριφέρομαι στους άλλους αλλά και στον εαυτό μου. Ήταν εκεί κάθε στιγμή. Πάντα με αντιμετώπισαν με σεβασμό. Δεν έζησα ποτέ το: “Φέρτε μέσα τη μικρή! Βγάλτε την έξω!”. Δεν συνεργάστηκα με ανθρώπους που μου συμπεριφέρονταν έτσι – με σέβονταν ως ηθοποιό και όσο το δυνατόν πιο ισότιμα για την ηλικία μου».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below