Η Olivia Munn φαίνεται να δυσκολεύεται με ένα συγκεκριμένο γονεϊκό τέχνασμα. Την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, η ηθοποιός του X-Men: Apocalypse μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, ζητώντας συμβουλές από άλλες μαμάδες για το πώς να χρησιμοποιεί σωστά έναν υφασμάτινο μάρσιππο, ώστε να μπορεί να δένει σωστά την 3 εβδομάδων κόρη της, Méi, στο στήθος της καθώς περπατάει.

«Ξέρω ότι το κάνω λάθος, γι’ αυτό και δεν την αφήνω να φύγει», ξεκίνησε το βίντεο η Munn, καθώς στεκόταν στην κουζίνα της φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι και γυαλιά και κρατώντας τη Méi σε ένα χρωματιστό μάρσιππο.

«Ηθελα να κάνω ένα από αυτά τα περιτυλίγματα από τότε που ο Malcolm (ο μεγάλος της γιος) ήταν μωρό, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να το καταλάβω. Είναι τόσο δύσκολο», συνέχισε. «Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, είναι ένα μεγάλο, μακρύ ύφασμα που τυλίγετε γύρω από το μωρό και το κρατάει σφιχτά πάνω σας. Έτσι μπορείτε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα – αλλά απλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται σωστά».

Η Munn συνέχισε λέγοντας ότι «οι μαμάδες που μπορούν να το κάνουν αυτό είναι βασίλισσες» – και ότι ακόμα ψάχνει το καλύτερο σεμινάριο για το πώς να τυλίξει σωστά την κόρη της.

«Αυτό είναι τόσο δύσκολο. Είναι πιο δύσκολο από το origami», συνέχισε. «Είναι τόσο τρελό. Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Έχω παρακολουθήσει κάθε YouTube, Instagram, TikTok. Και οι υπόλοιπες μαμάδες θα σας πουν ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά είναι. Είναι τόσο δύσκολο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

Πολλές θαυμάστριες και μαμάδες συμμετείχαν με τις συμβουλές τους για το πώς να χρησιμοποιείτε σωστά ένα υφασμάτινο wrap για τα καλύτερα αποτελέσματα στο «baby-wearing».

Οι περισσότερες τη συμβούλευσαν να επισκεφθεί ένα κατάστημα με μωρουδιακά, διότι εκεί θα μπορούσαν να την καθοδηγήσουν σωστά, ενώ τόνισαν πως θα πρέπει να έχει μαζί της το μωρό όταν ψωνίζει μάρσιπο για να είναι σίγουρη για το μέγεθος που θα πάρει, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για το μωρό.

Η Olivia Munn ανακοίνωσε στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 ότι η ίδια και ο σύζυγός της John Mulaney καλωσόρισαν τη Méi μέσω παρένθετης μητέρας. «Η Méi June Mulaney ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου🐉», έγραψε η μητέρα δύο παιδιών στην ανάρτησή της στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία της που την απεικονίζει να κάθεται στην αγκαλιά του συζύγου της, καθώς κρατάει την κόρη τους σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Δείτε τη εδώ.

 

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@oliviamunn

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below