Μία σειρά φωτογραφιών ανέβασε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Hailey Bieber. Η γνωστή επιχειρηματίας, που έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 22 Αυγούστου του 2024, μοιάζει ξετρελαμένη με την οικογένειά της και αυτό, δεν είναι κάτι που κρύβεται.

Πολύ συχνά, αναρτά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή με τους followers της να μη χάνουν καμία λεπτομέρεια από τα posts της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων, ήταν δίχως αμφιβολία το ογκώδες και άκρως λαμπερό μενταγιόν της, το οποίο φαινόταν σε παραπάνω από μία φωτογραφίες.

Το νέο, αστραφτερό της μενταγιόν, φέρει τα αρχικά του ονόματος του γιου της, Jack Blues, ενώ συνυπάρχει στον λαιμό της μαζί με ένα μεγάλο «B» που φοράει από το 2019, ως φόρο τιμής στο επώνυμου του συζύγου της το οποίο και έχει υιοθετήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Page Six, το μενταγιόν διαθέτει σχεδόν 4 καράτια από φυσικά λευκά διαμάντια, τοποθετημένα σε χρυσό 14Κ. Και φυσικά, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι κάτι που η Hailey Bieber -μάλλον- δε θα αποχωριστεί ποτέ.  


«Είναι Οκτώβριος και είμαι η μαμά κάποιου», σημείωσε η 27χρονη στη λεζάντα του ποστ.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below