Οι πληροφορίες για την υπόθεση του Sean “Diddy” Combs, του ράπερ και παράγοντα της μουσικής που συνελήφθη με κατηγορίες για sex trafficking, κακοποίηση, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, διαδέχονται η μία την άλλη και ενώ μπορούμε να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για κάτι μεγάλο, στο οποίο μάλιστα εμπλέκονται, με κάποιον τρόπο, πολλά γνωστά ονόματα από τον κόσμο της μουσικής και του θεάματος, ίσως να μην έχουμε καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί. Το γεγονός μάλιστα ότι πριν από λίγες μέρες στους κατήγορους του Diddy προστέθηκαν ακόμα 120 φερόμενα ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης μάς δίνει μια γεύση των διαστάσεων του θέματος.

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που περιγράφει ολοκληρωμένα αλλά συνοπτικά τα γεγονότα, μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, ώστε να έχουμε μια πρώτη, συνολική εικόνα – η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα στοιχεία.

Όπως αφηγείται, ο Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τους κατήγορους, είχε συστήσει μια εγκληματική επιχείρηση, που περιλάμβανε εξαναγκαστική εργασία, απαγωγές και εκβιασμούς. Στο επίκεντρό της, τα λεγόμενα Freak Offs, οργανωμένες σεξουαλικές δραστηριότητες όπου φέρεται να καθοδηγούσε άντρες και γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις. Πολλοί ισχυρίζονται ότι τους βιντεοσκοπούσε εν αγνοία τους και στη συνέχεια τους εκβίαζε. Τα θύματα, πολλά ανήλικα, φέρεται να χειραγωγούντο με απειλές, βία, ναρκωτικά και χρήματα. Εισβολές στο σπίτι του αποκάλυψαν αδημοσίευτα βίντεο, όπλα και πάνω από 1.000 συσκευασίες baby oil και λιπαντικού. Προς το παρόν αρνείται όλες τις κατηγορίες αλλά αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινές έως και ισόβιας φυλάκισης.

O Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τους κατήγορους, είχε συστήσει μια εγκληματική επιχείρηση, που περιλάμβανε εξαναγκαστική εργασία, απαγωγές και εκβιασμούς.

Ο εισαγγελέας του Τέξας Tony Buzbee σχολίασε ότι οι κατηγορίες κατά του ράπερ περιλαμβάνουν «σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, σεξ με χρήση ναρκωτικής ουσίας, μη συναινετικές βιντεοσκοπήσεις και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πάνω από 3.000 άτομα έχουν προσέλθει με κατηγορίες σε βάρος του και ότι τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση «θα σας σοκάρουν».

Να υπενθυμίσουμε ότι η κατάσταση άρχισε να κλιμακώνεται όταν η πρώην σύντροφός του Casandra “Cassie” Ventura τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση και sex trafficking σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Ένα βίντεο από κάμερα που διέρρευσε, όπου τον δείχνει να τη χτυπάει στον διάδρομο ενός ξενοδοχείου, τον είχε αναγκάσει τότε να παραδεχτεί δημοσίως την ενοχή του για τη συγκεκριμένη πράξη και να απολογηθεί.

Δείτε το βίντεο για την υπόθεση του Diddy:

Kεντρική φωτό: από σύλληψη του ράπερ το 1999 για οπλοκατοχή

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below