Ενώ περιμένουμε να έρθει στις ελληνικές αίθουσες η ταινία «Το ελιξήριο της νιότης» («The Substance»), ένα αγωνιώδες κινηματογραφικό σχόλιο για το ανεδαφικό και επικίνδυνο κυνήγι της αιώνιας νεότητας, η πρωταγωνίστριά της, Demi Moore, μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα σύντομο αλλά δυνατό κλιπ, όπου τη βλέπουμε να προσπαθεί να φορέσει κόκκινο κραγιόν και μετά να το αφαιρεί με απόγνωση, ενώ τη σκηνή διαδέχεται εκείνη μιας πολύ νεότερης γυναίκας που βάφει τα χείλη της. Στη λεζάντα γράφει: «Το ραγισμένο είναι το νέο λαμπερό».

«The Substance»

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινίας: «Έχεις ποτέ φανταστεί μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Θα είσαι εσύ. Απλώς θα είσαι καλύτερη από κάθε άποψη. Σοβαρά. Πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το νέο προϊόν. Ονομάζεται η Ουσία (Substance). Άλλαξε τη ζωή μου. Δημιουργεί έναν άλλο εαυτό. Έναν καινούριο, πιο νέο, πιο όμορφο, πιο τέλειο εαυτό. Ισχύει μόνο ένας κανόνας: Πρέπει να μοιράζεστε τον χρόνο. Μία εβδομάδα για εσένα, μία εβδομάδα για τον νέο σου εαυτό. Επτά μέρες ο καθένας. Μία τέλεια ισορροπία. Εύκολο. Σωστά; Αν σέβεσαι την ισορροπία… τι μπορεί να πάει στραβά;»

Σε σενάριο/σκηνοθεσία Coralie Fargeat, πρωταγωνιστούν οι Demi Moore, Margaret Qualley, Dennis Quaid. Στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα στις 31/10, σε διανομή της Feelgood. Κάποιοι μιλούν για την καλύτερη ερμηνεία στην καριέρα της Moore.

«The Substance»

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Demi Moore:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below