Ο Eminem ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κόρης του, Hailie Jade Mathers, με έναν αντισυμβατικό τρόπο.

Στο νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «Temporary», που είναι αφιερωμένο σε αυτήν, βλέπουμε στιγμιότυπα από την παιδική αλλά και ενήλικη ζωή της, μαζί με τον πατέρα της. Σε ένα από αυτά, τα πιο πρόσφατα, του δίνει ένα T-shirt που γράφει «παππούς». Ενώ σε άλλες σκηνές βλέπουμε έναν υπέρηχο.

Ο ράπερ, που το κανονικό όνομά του είναι Marshall Bruce Mathers III, απέκτησε τη Hailie Jade με την πρώην γυναίκα του, Kim Scott. Έχει επίσης υιοθετήσει δύο παιδιά, την ανιψιά του, Alaina, και την κόρη της Scott, Stevie.

Το «Temporary» είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια επιστολή αγάπης προς τη Hailie Jade, καθώς μέσα από τους στίχους, τη μουσική αλλά και τις εικόνες με τις οποίες το ντύνει τής λέει κάποια πράγματα που θα ήθελε να κρατήσει μαζί της, όταν αυτός δεν θα είναι πια στη ζωή. Σε κάποιες από τις σκηνές, επίσης, βλέπουμε στιγμιότυπα από τον γάμο της, με τον Evan McClintock.

Δεν είναι μάλιστα το μοναδικό τραγούδι από το νέο του άλμπουμ, «The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)», π9ου είναι αφιερωμένο στην πατρότητα: Το «Somebody Save Me» παρουσιάζει παλιές εικόνες από τη ζωή και με τις τρεις κόρες του, όταν ήταν παιδιά.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below