Στις 26 Σεπτεμβρίου, η Lana Del Rey και ο Jeremy Dufrene ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμουστο Des Allemandes της Λουιζιάνα. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια ενώ η τραγουδίστρια, μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από την πρώτη της δήλωση αναφορικά με τον σύζυγό της, την οποία έκανε μέσω Instagram. Για την ακρίβεια, η Lana Del Rey σχολίασε στο comment section ενός βίντεο που τραβήχτηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, λέγοντας ότι ο Dufrene είναι το αποκορύφωμα της ζωής της.


«Ο Jeremy είναι ο ένας και μοναδικός. Και καταπληκτικός. Και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», σημείωσε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων, με τα λεγόμενα της Del Rey φαίνεται πως συμφωνούν και οι φίλοι της, με πηγές στο People να λένε τα εξής: «Ο Jeremy είναι διαφορετικός από τους άνδρες που συναντά η Lana στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι γοητευτικός και χαρισματικός με έναν νότιο τρόπο, πολύ τζέντλεμαν, και φέρεται πολύ καλά στη Lana. Είναι μια παλιά ψυχή» . 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below