Ο Hugh Grant έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Anna Eberstein το βράδυ της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου, στο BFI LUMINOUS Fundraising Gala στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι έδειχνε τόσο ερωτευμένο καθώς πόζαραν στο κόκκινο χαλί πριν από τη λαμπερή εκδήλωση.

Για την ειδική περίσταση, ο Hugh, έδειχνε κομψός μέσα στο μαύρο κοστούμι του με το ασορτί παπιγιόν και το λευκό πουκάμισο. Η σύζυγός του απέπνεε κομψότητα με ένα πολυτελές μίνι, μπουκλέ φόρεμα Chanel. Η Σουηδή τηλεοπτική παραγωγός συνδύασε το κομψό φόρεμά της με μια καπιτονέ τσάντα-φάκελο από μαύρο δέρμα, διακοσμημένη με ασημένια καρφιά και ένα ζευγάρι μπεζ και μαύρες μυτερές γόβες. Χτένισε τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν και τόνισε τα χαρακτηριστικά της με ματ bronzer, μάσκαρα και ένα ροζ κραγιόν.

Getty Images for British Film Institute

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι περπατά μαζί το κόκκινο χαλί. Τον περασμένο Νοέμβριο, το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2018, έκλεψε τις εντυπώσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα της επιτυχημένης ταινίας του Paul King, Wonka.

Το ζευγάρι τείνει να κρατάει μυστικές τις λεπτομέρειες γύρω από την ιδιωτική του ζωή. Ο Hugh μοιράζεται τρία παιδιά με τη σύζυγό του Anna και δύο παιδιά, την Tabitha και τον Felix, με την Tinglan Hong.

Έπειτα από ένα θυελλώδες ειδύλλιο, ο Hugh και η Anna παντρεύτηκαν το 2018 με συντροφιά τις οικογένειάς τους στο ληξιαρχείο του Chelsea στο Λονδίνο.
Ο πρωταγωνιστής του Love Actually έχει ανοιχτεί στο παρελθόν για τον ρόλο του ως πατέρας, περιγράφοντάς τον ως το «ωραιότερο πράγμα» που του έχει συμβεί ποτέ.

Συζητώντας με την Jess Cagle για το People TV, είπε: «Ήταν το ωραιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ… Είναι υπέροχο να έχεις όλη αυτή την αγάπη γύρω σου. Ξαφνικά αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Είναι ανήκουστο στην περίπτωσή μου και σε αγαπούν και εκείνοι και είναι όλα μαγευτικά».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below