Το φθινόπωρο —και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες του— είναι επίσημα εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να εξοπλίσουμε τη ντουλάπα μας με τα απαραίτητα για μια νέα σεζόν.  Tο κλειδί για μια επιτυχημένη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα είναι να μπορούμε να εξισορροπήσουμε τα πιο επίκαιρα στυλ με μια σειρά βασικών στοιχείων που δεν φεύγουν εκτός μόδας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι κάθε σύνολο που φοράμε είναι κομψό και διαχρονικό.

Μας αρέσει να διατηρούμε τα basics μας και να τα αντικαθιστούμε μόνο όταν απαιτείται. Kαι για να βοηθήσουμε κι εσάς να συνθέσετε τη δική σας σειρά αξιόπιστων items του φθινοπώρου, σας παρουσιάζουμε τη νέα συλλογή Fall/Winter 2024 της Dirty Laundry.

Το αγαπημένο ελληνικό brand για ακόμα μία σεζόν, επικεντρώνεται στα minimal σχέδια και τις φυσικές υφές, συνδυάζοντας άψογα το στυλ με τη λειτουργικότητα. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών και η τέλεια ραφή χαρακτηρίζουν κάθε κομμάτι της συλλογής χαρίζοντάς του ανθεκτικότητα και διαχρονικό χαρακτήρα.

Η χρωματική παλέτα της σεζόν η οποία εμπνέεται από τους σκούρους, γήινους και χαρακτηριστικούς τόνους της εποχής, προκύπτει από μια εξειδικευμένη διαδικασία βαφής που πραγματοποιείται στα εργοστάσια παραγωγής της Dirty Laundry. Αυτή η ξεχωριστή και χρονοβόρα διαδικασία δίνει στα ρούχα ιδιαίτερες ξεθωριασμένες αποχρώσεις και μικρές διαφοροποιήσεις, καθιστώντας κάθε κομμάτι μοναδικό.

Τα αγαπημένα φούτερ και τα T-shirt της συλλογής είναι διαθέσιμα σε βαθιές, πλούσιες αποχρώσεις όπως το σκούρο πράσινο, το μωβ, το γκρι, το χακί και το καφέ. Τα comfy πουκάμισα, οι άνετες ζακέτες, τα απαλά πλεκτά και τα στιλάτα τζάκετ, μαζί με τα denim κομμάτια, που αυτή την φορά περιλαμβάνει η συλλογή, συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας τη βάση για μια απόλυτα κομψή και all time classic γκαρνταρόμπα.

Επίσης όλα τα items είναι ιδανικά για layering δίνοντας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας μας και να δημιουργήσουμε νέους και φρέσκους συνδυασμούς για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα. Τέλος το κάθε ρούχο είναι υπέροχα αρωματισμένο με το χαρακτηριστικό μαλακτικό της Dirty Laundry, προσφέροντας μια απολαυστική και ολοκληρωμένη εμπειρία για τις αισθήσεις.

Διαθέσιμη στο e-shop της DIRTY LAUNDRY: www.dirty-laundry.gr

Σημεία πώλησης:

Flagship Store: Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα
Flagship Store : Παναγίτσας 6, Κηφισιά
Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη
Attica Golden Hall: Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος όροφος, Μαρούσι
Attica City Link: Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, Αθήνα
Attica The Mall Athens: Ανδρ. Παπανδρέου 35, ισόγειο, Μαρούσι
Attica Τσιμισκή: Τσιμισκή 48-50, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
Factory Outlet: Πειραιώς 76, ισόγειο, Αθήνα
Σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα
Online: www.dirty-laundry.gr

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below