Σε ένα σύντομο, διαδικτυακό βίντεο, τριάντα δευτερολέπτων, η Courtney Cox και η κόρη της, η 20χρονη Coco, προλαβαίνουν να απαντήσουν σε μια σειρά προσωπικών ερωτήσεων, που μας επιτρέπει να πάρουμε μια γεύση από τη στενή και αβίαστη σχέση τους.

Η Coco αρχίζει σχολιάζοντας για τη μαμά της ότι «είναι μεγάλη αγένεια εκ μέρους της το ότι δεν φύλαξε κανένα ρούχο της από τα 90s για μένα». Σε ερώτηση όμως αν κάποια από τις δύο παίρνει κάτι από την γκαρνταρόμπα της άλλης και δεν το επιστρέφει ποτέ, παραδέχεται ότι «αυτή είμαι σίγουρα εγώ».

Η Coco αρχίζει σχολιάζοντας για τη μαμά της ότι «είναι μεγάλη αγένεια εκ μέρους της το ότι δεν φύλαξε κανένα ρούχο της από τα 90s για μένα».

Ποια από τις δύο αργεί περισσότερο να ετοιμαστεί για να βγει έξω; «Η μαμά μου», απαντά το κορίτσι. Τότε όμως η Courtney Cox παρεμβαίνει και σπεύδει να διευκρινίσει ότι «βγαίνω πιο σύντομα από το ντους και αν πρέπει να ετοιμαστώ γρήγορα, θα το κάνω».

Η πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια» εκφράζει συχνά την αγάπη για την κόρη της μέσα από τα social media. Το έκανε όμως και μέσα από μια σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος που λάνσαρε πρόσφατα, τα Cocomoi, που δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από εκείνη.

Η Coco γεννήθηκε το 2004 και πήρε το όνομά της από τα αρχικά του ονόματος και του επιθέτου της μαμάς της. Ο πατέρας της, David Arquette, και η Courteney γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Scream» το 1996, παντρεύτηκαν το 1999 και χώρισαν το 2010, με πολύ καλούς όρους, καθώς η ηθοποιός τονίζει με κάθε ευκαιρία πως ο David είναι «ο καλύτερός της φίλος». Νονά της 20χρονης Coco, είναι βέβαια η κολλητή φίλη της Cox, Jennifer Aniston.

Δείτε το νέο βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Refinery29 (@refinery29)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below