Η Lupita Nyong’o ονομάστηκε επίσημα η τελευταία πρέσβειρα της Chanel. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός από την Κένυα ήταν πάντα μια πιστή φίλη του οίκου. Στο παρελθόν, έχει φορέσει πολλές από τις δημιουργίες του, ήταν στο front row του σόου Chanel για την άνοιξη 2025 αλλά και του σόου Υψηλής Ραπτικής FW24 και φόρεσε ένα φόρεμα Chanel Haute Couture στο Ετήσιο Γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Nyong’o έκανε το ντεμπούτο της στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του Steve McQueen 12 Years a Slave. Κέρδισε Oscar, SAG Award, Critics’ Choice Award, Independent Spirit Award και NAACP Image Award για τον ρόλο της. Νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, η Nyong’o κυκλοφόρησε το δικό της podcast Mind Your Own, το οποίο επικεντρώνεται στη μη φανταστική πολιτιστική αφήγηση από την αφρικανική διασπορά.

Οι διακρίσεις της συνεχίζουν να συζητούνται πάρα πολύ, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή της στο spinoff franchise A Quiet Place A Quiet Place: Day One. Είναι επίσης γνωστή για το ρόλο της Nakia στο Black Panther της Marvel. Αφηγήθηκε επίσης το πρώτο της παιδικό βιβλίο Sulwe το 2020 για το Netflix Bookmarks: Celebrating Black Voices, κερδίζοντας ένα βραβείο Emmy.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below