Δύο μοντέλα-έκπληξη είχε ο Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Από το show του παρέλασαν οι αγαπημένοι ηθοποιοί Willem Dafoe και Hilary Swank.

Ο 69χρονος πρωταγωνιστής στο «Poor Things» και τις «Ιστορίες καλοσύνης», που έχει αναδειχθεί σε αγαπημένος ηθοποιός για τον Γιώργο Λάνθιμο, φορούσε γκρι τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο, σκούρο μπλε πουλόβερ και καμπαρντίνα σε navy blue. Ενώ η 50χρονη ερμηνεύτρια, που βραβεύτηκε με Όσκαρ για τους ρόλους της στις ταινίες «Boys Don’t Cry» και «Million Dollar Baby», ανέβηκε στο catwalk με ένα καφέ, δερμάτινο πανωφόρι και με δύο ζώνες, μια δερμάτινη σε ταμπά απόχρωση και μια μεταλλική με φλόραλ μοτίβα, να τονίζουν τη μέση της.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dafoe ανέλαβε ρόλο μοντέλου. Είχε παρελάσει ξανά για τον Prada, στην επίδειξη «Villains» του 2012, μαζί με τους Adrien Brody, Gary Oldman, Tim Roth.

Η Swank έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση από τη συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όπου έγραψε: «Το διασκέδασα τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ Mrs Prada και ολόκληρη την ομάδα @miumiu».

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί μια ακόμα, πιο προσωπική ανάρτηση, ως μνημόσυνο για τον πατέρα της, με αφορμή την επέτειο θανάτου του. Όπως του έγραψε: «Έχουν περάσει τρία χρόνια κι όμως κάποιες φορές μού φαίνεται σαν να ήταν χτες. Βρίσκεσαι σε ό,τι κάνω, σε ευχαριστώ που συνεχίζεις να είσαι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα μου. Θα σε αγαπάω για πάντα, μπαμπά». Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που επέλεξε, η εξωτερική ομοιότητά τους είναι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Δείτε τη νέα εμφάνιση του Willem Dafoe στο show του Miu Miu και τις αναρτήσεις της Hilary Swank:

Photo by Victor Boyko/Getty Images

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below