Η Sunday Rose, η 16χρονη κόρη της Nicole Kidman και του Keith Urban, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Miu Miu για τη σεζόν άνοιξη 2025 την 1η Οκτωβρίου, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Το νέο μοντέλο περπάτησε με ένα απλό φαρδύ λευκό φόρεμα με μήκος λίγο επάνω από το γόνατο. Το ρούχο είχε μια δαντελωτή διακόσμηση, ενώ ένα λυμένο φουλάρι κρεμόταν από τη λαιμόκοψη, με ένα μέρος του κρεμασμένο πίσω από την πλάτη της. Η φούστα είχε επίσης κοψίματα στη μέση, που έδιναν ενδιαφέρον στο μινιμαλιστικό σχέδιο.

Η επιλογή του έφηβου μοντέλου είναι λογική αν σκεφτεί κανείς ότι η συλλογή της μάρκας εστιαζόταν σκόπιμα σε νεανικά θέματα. Η Miu Miu περιέγραψε τη νέα συλλογή σε μια επίσημη ανακοίνωση. «Αν το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 πρότεινε ένα λεξιλόγιο ρούχων σε ένα πανόραμα βιωμένης εμπειρίας, η συλλογή Miu Miu Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 εξελίσσεται για να εξετάσει την πρώιμη νεότητα ως περίοδο απόλυτης αλήθειας». «Προτού ξεκινήσει η προσομοίωση, κάθε άτομο είναι ειλικρινές με τον εαυτό του, με τα ιδανικά του. Και ως αντίδραση σε μια εποχή υπερδιέγερσης και υπερπληροφόρησης, η απλότητα στα ρούχα μπορεί να προσφέρει σαφήνεια και ακρίβεια και να χρησιμεύσει ως ένα ειλικρινές πλαίσιο χαρακτήρα».

Η συνέχεια της περιγραφής μιλάει ίσως για το ρούχο που φορούσε το νεαρό μοντέλο: «Ένα λευκό βαμβακερό φόρεμα είναι αφετηρία. Τα κομμάτια που προέρχονται απευθείας από τις ντουλάπες της «βρεφικής ηλικίας» είναι πρωτότυπα αντικείμενα, καθαρά σε μορφή και ρόλο. Μια συνεργασία μεταξύ της Miu Miu και του Petit Bateau επαναπροσδιορίζει τα κλασικά τους κομμάτια για διαφορετικές ηλικίες».

Το outfit της Kidman Urban ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι peep-toe pumps και τις open toe κάλτσες της Miu Miu.

Launchmetrics.com/Spotlight

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below