Με έμπνευση τις αποχρώσεις στις συσκευασίες και την ισχυρή αποτελεσματικότητα, αυτές είναι οι αγορές που σας προτείνουμε να κάνετε μέσα στον Οκτώβριο.

Juicy lips

Το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani στην απόχρωση 02 Candy Halo ντύνει τα χείλη με μέγιστη λάμψη και ενυδάτωση με μόνο ένα πέρασμα, αφήνοντας διάφανο και πολυδιάστατο χρώμα. Η πολύ άνετη και όχι κολλώδης υφή του απλώνεται στα χείλη και δίνει ένα μεταξένιο και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Λάμψη & χρώμα

Η παλέτα με ρουζ και highlighter Blush & Glow του οίκου Dior (εδώ στην απόχρωση 757 Wildior) είναι η νέα μας εμμονή στο καθημερινό μακιγιάζ. Συγκεντρώνει αρμονικά τον συνδυασμό δύο αποχρώσεων: μιας ματ για χρώμα και μιας λαμπερής για τα ψηλά σημεία του προσώπου. Η υφή της γίνεται ένα με την επιδερμίδα χάρη στην πρωτοποριακή υφή πούδρας εμπλουτισμένης με τζελ.

We love

Τα ρευστά ρουζ έγιναν τα αγαπημένα μας από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν και η νεότερη δημιουργία του οίκου YSL δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ρουζ Make Me Blush Liquid Blush στην απόχρωση 54 Berry Bang γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας ζωηρή όψη που διαρκεί όλη μέρα. Η ανάλαφρη αλλά υψηλής χρωματικής απόδοσης σύνθεσή του επιτρέπει να δώσουμε ακριβώς την ένταση που θέλουμε.

Πικάντικο άρωμα

Εμπλουτισμένη με φυσικό εκχύλισμα τζίντζερ με τονωτικές ιδιότητες και βούτυρο καριτέ, η λοσιόν σώματος Gingembre Rouge της Roger & Gallet θρέφει την επιδερμίδα και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Η βελούδινη υφή της απορροφάται αμέσως και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο από τις φρουτώδεις και αισθησιακές νότες κόκκινου τζίντζερ.

Θηλυκό & αισθησιακό

Το Chloé L’Eau de Parfum Intense, που μόλις κυκλοφόρησε, κλείνει στο μπουκάλι του μια ιστορία γυναικών από διαφορετικά υπόβαθρα οι οποίες μοιράζονται τη θηλυκή τους ενέργεια και φέρνουν έναν άνεμο ελευθερίας, χαράς και αισιοδοξίας. Αυτό το εθιστικό φλοράλ άρωμα ανοίγει με μια ζουμερή νότα raspberry, πριν αποκαλύψει ένα εκλεπτυσμένο τριαντάφυλλο στρωμένο πάνω σε αφθονία ζεστών και ambery ξύλων.

Το άρωμα της ευτυχίας

Το La Vie Est Belle L’Elixir με την υπογραφή της Lancôme δεν είναι απλώς ένα άρωμα, είναι ένα συναίσθημα. Μια αναπάντεχη δημιουργία όπου πρωταγωνιστεί η αντίθεση ανάμεσα στο ευγενές absolute φύλλων βιολέτας και στο λαχταριστό absolute βουτύρου κακάο. Ένα άρωμα-ωδή στην απελευθέρωση που έρχεται μέσα από την επαναστατική πράξη της αυτοαγάπης.

Smokey eye

Μία από τις ιδανικές αποχρώσεις σκιάς για τα καστανά μάτια, η Chic Mono Eyeshadow Matte Berry 010 της Carolina Herrera θα αποκτήσει σταθερή θέση στο βραδινό μακιγιάζ των επόμενων μηνών. Κομψή και συλλεκτική, κάθε σκιά ματιών έχει τη δική της θήκη που μοιάζει με κόσμημα, ενώ μπορεί να διακοσμηθεί με εντυπωσιακά charms.

Εβδομαδιαία συνήθεια

Ένα προϊόν για απολέπιση είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος για λεία επιδερμίδα στο σώμα. Το Luxurious Natural Exfoliating Body Scrub της InterMed τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας τον δερματικό ιστό. Η μοναδική του σύνθεση από εκχυλίσματα βοτάνων και δερμοτονωτικές βιταμίνες ενισχύεται από την έντονη απολεπιστική δράση του αμυγδάλου και της luffa, χαρίζοντας έτσι στο δέρμα απαράμιλλη λάμψη.

Τέλειο blending

Η νέα σκιά Ombre Essentielle Multi-Use Longwearing Eyeshadow του οίκου Chanel έχει βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα στα βλέφαρα τονίζοντας το βλέμμα. Η απόχρωση 244 Rouge Cuir ξεχώρισε αμέσως στα μάτια μας, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί και ως eyeliner για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Must-have

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ για να χρησιμοποιούμε καθημερινά, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα balm χειλιών με έντονο χρώμα, όπως το Blackberry Lip Balm της Liposan. Διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα για πολλές ώρες, έχει υπέροχο άρωμα βατόμουρου και αφήνει ένα διακριτικό μπορντό χρώμα γεμάτο λάμψη.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below