Η Selena Gomez παραμένει ταπεινή παρά το ότι συγκέντρωσε καθαρή αξία 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων χάρη στο brand μακιγιάζ Rare Beauty και στις συνεργασίες της στη μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία.

Η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» αρνήθηκε να μιλήσει για την πρόσφατη οικονομική επιτυχία της μιλώντας στο «Entertainment Tonight» στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου.

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι κακόγουστο να μιλάμε για χρήματα», είπε. «Αλλά πραγματικά δίνω όλα τα εύσημα στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα. Είναι εκεινοι που έκαναν αυτό το όνειρό μου πραγματικότητα», πρόσθεσε η 32χρονη επιχειρηματίας. «Οπότε είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή και είμαι πολύ χαρούμενη».

Τον περασμένο μήνα, το Bloomberg ανέφερε ότι η καθαρή αξία της ηθοποιού εκτοξεύτηκε στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, με το «τεράστιο μεγαλύτερο μέρος» των χρημάτων της να προέρχεται από την εταιρεία με τα προϊόντα ομορφιάς που λανσάρει.

Η Gomez ξεκίνησε την Rare Beauty το 2019 και το Rare Beauty Impact Fund ένα χρόνο αργότερα. Η εταιρεία ομορφιάς χτίστηκε με βάση την ψυχική υγεία και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το στίγμα γύρω από το θέμα και να παρέχει στους ανθρώπους τους πόρους που χρειάζονται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το ίδρυμα της τραγουδίστριας του «Who Says» συγκέντρωσε περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια το 2023 και 5 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος.

Το Bloomberg πίστωσε επίσης την επιτυχία της Gomez στην καριέρα της ως ηθοποιός και τραγουδίστρια, στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της, στις διαφημίσεις εμπορικών σημάτων και στις επενδύσεις της Wondermind.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below