Παραδοσιακά ο μήνας του «Οχι», ο Οκτώβριος με Νέα Σελήνη-Ηλιακή Εκλειψη στον Ζυγό (2/10) και Πανσέληνο στον Κριό (17/10) μάς μαθαίνει να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (12/10), μπορεί και να κάνουμε ειρήνη με όλες μας τις σκιές, και να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μια κομβική Πανσέληνος στις 17/10 σε αναγκάζει να γυρίσεις σελίδα σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία – ακόμα κι αν σου άρεσε το βιβλίο. Ευτυχώς η Ηλιακή Εκλειψη στο ζώδιό σου παρέα με τη μαμά Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου σε παρηγορούν με τον αγαπημένο σου τρόπο: λούσα, γκουρμέ εμπειρίες και makeover. Πφφ, ποιος τη θυμάται τώρα την Πανσέληνο;

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σιγά μη σε αγχώσει μια Πανσέληνος στον οίκο της υγείας και μια Ηλιακή Εκλειψη που αναμασά το παρελθόν σου. Ως γνωστόν, είσαι πολύ σκληρή για να κρυολογήσεις και πολύ στρείδι για να αφήσεις πρώην έρωτες να σε ξαναπλησιάσουν. Εσύ άλλωστε έχεις Αφροδίτη στο ζώδιό σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Και αυτές τις προβλέψεις έτσι τις διαβάζεις, για να περάσει η ώρα.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεδομένου ότι σιχαίνεσαι το slow motion, δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα αυτός ο Οκτώβριος, με τις αργές του ταχύτητες και τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο σου. Εκμεταλλεύσου το όμως: αυτό το slow motion και ο ανάδρομος Δίας στον οίκο των σχέσεων είναι ευκαιρία να δεις καθαρά και να λύσεις ουσιαστικά προβλήματα, προτού αρχίσει το τρελό καρναβάλι τον Νοέμβριο.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 12/10, μπορείς επιτέλους να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Βασικά, όχι μόνο μία. Εκείνο το σπίτι που δεν σε χωράει πια, εκείνη η καριέρα που δεν σου επιτρέπει να μεταμορφωθείς, άσ’ τα όλα πίσω σου σαν μονοπάτι από μαύρες πέτρες καθώς προχωράς σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Αρης στον 6ο οίκο σου μουρμουράει κάτι για ενοχλητικούς συναδέλφους, αλλά δεν χρειάζεται να τους λούζεσαι και συνέχεια. Αν δεν μπορείς να κάνεις τηλεργασία, κλείσε μια μίνι απόδραση κάπου γύρω στις 2/10. Μην ανησυχείς για το ποιοι θα σε συντροφεύσουν. Οσο λιγότερο χρειάζεται να μιλήσεις σ’ αυτό το ταξίδι, τόσο καλύτερα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

τώρα, με Πανσέληνο στον οίκο των οικονομικών σου, τα ευρώ κάνουν φτερά. Φρόντισε απλά να κάνουν φτερά εκεί που αξίζει, δηλαδή σε αγορές και επενδύσεις που θα κάνουν τους αγαπημένους σου ανθρώπους χαρούμενους. Οι τελευταίοι θα σου δανείσουν πάλι όταν ξεμείνεις, ούτως ή άλλως.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τα υπογλώσσια που πήρες για να αντέξεις τον Σεπτέμβριο άξιζαν, γιατί τώρα η δράση ξεκινάει. Σχέσεις ή συνεργασίες περνάνε στο επόμενο στάδιο στις 2/10, το έτερον ήμισυ βάζει πλάτη, ακόμα και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και ο ανάδρομος Δίας αποτελούν ευκαιρίες: να σκεφτείς πώς εκφράζεις τα «θέλω» σου και να τα διεκδικήσεις καλύτερα, πιο κομψά, πιο έξυπνα.

Photo by Guilherme Stecanella on Unsplash

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Στο μενού του μήνα έχουμε: αυξημένη επιθυμία για συντροφικότητα (Αφροδίτη στον 7ο οίκο 1-17/10), επιστροφή μιας φιγούρας απ’ το παρελθόν, ανάγκη για νέα ξεκινήματα στον τομέα διατροφή-άσκηση και άγχος ότι τα οικονομικά σου δεν είναι τόσο αλεξίσφαιρα όσο νόμιζες. Σερβίρεται με σαλατούλα, γιατί, είπαμε, προσέχεις πλέον.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Κάτι ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 9/10, κάτι ο Αρης στον 2ο οίκο σου, αυτές οι μέρες καλές για πολλά έξοδα δεν είναι: μαζέψου λίγο, κάνε οικονομία, μη λες ναι σε όλες τις φιλικές προτάσεις για εξόδους (δεν είναι άλλωστε όλοι οι φίλοι σου πραγματικοί φίλοι, συγγνώμη). Αλλά για ηθική έστω αποζημίωση σε όλα τα παραπάνω εκείνο το φλερτ θα πάει καλά.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Έχε τα μάτια και τις δαγκάνες σου ανοιχτές. Όχι μόνο για την Πανσέληνο στις 17/10 που σου αλλάζει πλεύση στα εργασιακά, αλλά και για την Ηλιακή Εκλειψη που υπόσχεται ένα νέο κεφάλαιο στο σπίτι, καθώς η οικογένειά σου μεγαλώνει. Ενδεχομένως, και ένα μεγαλύτερο σπίτι. Ολα παίζουν, αρκεί να μην αφήσεις τον Άρη στο ζώδιό σου να κάνει τα νεύρα σου κουρέλια.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μπορεί εκείνη η φθινοπωρινή απόδραση που κανόνιζες να μη σου βγαίνει τελικά, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να είσαι μες στην γκρίνια όλο το μήνα. Αλλωστε με το να μην πηγαίνεις πουθενά σου μένουν περισσότερα λεφτά για εκείνη την ανακαίνιση… Τι, δεν σου έφτιαξε το κέφι; ΟΚ, ας δοκιμάσουμε πάλι: οι φίλοι σου είναι ο πραγματικός θησαυρός, και θα σ’ το αποδείξουν.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)Μην πανικοβάλλεσαι με τον ανάδρομο Δία στα εργασιακά σου: οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι παροδικές. Περισσότερη προσοχή πρέπει να δώσεις στην Πανσέληνο στις 17/10 που ενδέχεται να φέρει απρόσμενα οικογενειακά χρέη και μυστικά στην επιφάνεια. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη στις 2/10 σού δίνει όλα τα όπλα για να γεμίσεις ξανά το πορτοφόλι σου.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below