Η 16χρονη κόρη της Nicole Kidman, Sunday Rose, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο σόου της Miu Miu για την άνοιξη/καλοκαίρι 2025 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου.

Η Sunday, την οποία η Kidman μοιράζεται με τον σύζυγό της Keith Urban, ανέβηκε στην πασαρέλα με ένα λευκό αμάνικο φόρεμα με λεπτομέρεια από κορδέλα στη λαιμόκοψη και τελείωμα από δαντέλα.

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Το φόρεμα συνδυάστηκε με γκρι κάλτσες μέχρι το γόνατο και peep-toe τακούνια. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα διακριτικά ατημέλητο χτένισμα. Η έφηβη περπάτησε άνετα στην πασαρέλα διατηρώντας μια άγρια έκφραση του προσώπου της.

Photo by Jacopo M. Raule/Getty Images for Miu Miu

Στο πάρτι που ακολούθησε η 16χρονη φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της. Μητέρα και κόρη επέλεξαν παρόμοια outfit. Η Nicole Kidman να φοράει καρό φούστα μέχρι το γόνατο και πουλόβερ με γιακά, ενώ η Sunday φόρεσε ένα παρόμοιο πουκάμισο με μαύρη μίνι φούστα και μπότες.

 

Η περήφανη μαμά γιόρτασε το ντεμπούτο της κόρης της στο μόντελινγκ μοιραζόμανη στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της να περπατά στην πασαρέλα περιτριγυρισμένη από animation καρδιάς.

Αυτή ήταν η δεύτερη έξοδος της Nicole Kidman μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου είχε παρακολουθήσει το show του οίκου Balencianga εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της. Φόρεσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με ζιβάγκο και μανίκια, που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με high heels και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below