Η αγάπη της Jennifer Aniston για τα ζώα δεν αποτελεί είδηση, αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να τη διοχετεύσει σε μια σειρά από πρότζεκτ με ουσιαστικό αντίκτυπο. Το ένα από αυτά είναι το παιδικό βιβλίο της «Clydeo Takes a Bite Out of Life» («Ο Clydeo παίρνει μια γεύση από τη ζωή»), με ήρωα έναν σκύλο. Το δεύτερο είναι το ίδρυμα Clydeo Fund, που συστάθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση για την υποστήριξη καταφυγίων για αδέσποτα από όλο τον κόσμο.

Το «Clydeo Takes a Bite Out of Life» είναι μάλιστα το πρώτο από μια σειρά τεσσάρων βιβλίων τα οποία σκοπεύει να κυκλοφορήσει. Ο τετράποδος κεντρικός χαρακτήρας του ανακαλύπτει την αγάπη του για τη μαγειρική.

«Είμαι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ που εκδίδω τις ιστορίες του Clydeo, με την ελπίδα να εμπνεύσω τα παιδιά και όλους τους φίλους του σκύλου μέσα από το αξιαγάπητο ταξίδι του στο αληθινό πάθος του». Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε διεθνώς και είχε ήδη τους πρώτους αναγνώστες του, καθώς η πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια» το διάβασε στα σκυλάκια της, όπως βλέπουμε σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, με τους τέσσερις φίλους της να παρακολουθούν καθισμένοι στον καναπέ. «Φαίνεται πως αυτό το κοινό κρέμεται από τα χείλη μου» αστειεύεται στη λεζάντα της νέας της ανάρτησης.

Δείτε το νέο βίντεο της Jennifer Aniston:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below