Αν σας ανησυχεί και εσάς το ότι τα ρούχα μας συχνά, λόγω της χρήσης και της ταλαιπωρίας που υπόκυνται, χάνουν τη φόρμα, τη φρεσκάδα και το λαμπερό τους χρώμα, ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε καθώς το Persil, η κορυφαία μάρκα απορρυπαντικών για μαύρα και χρωματιστά ρούχα στην Ελλάδα, πρωτοπορεί με μία νέα βελτιωμένη σύνθεση προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα και διατηρώντας τα ρούχα σαν καινούργια.

Τo Persil, το NO1 ειδικό απορρυπαντικό για μαύρα και χρωματιστά*, αποκτά ανανεωμένη σύνθεση και design. Με την φόρμουλα τριπλής δράσης προσφέρει στα ρούχα καλύτερη προστασία του υφάσματος, πιο έντονο χρώμα και φρεσκάδα.

Πώς τα καταφέρνει;

Η νέα φόρμουλα του Persil επαναφέρει τα φθαρμένα ρούχα μας ανανεώνοντάς τις ίνες των υφασμάτων και αφαιρώντας το χνούδι και τους κόμπους.

Μέσα σε μόνο 10 πλύσεις, η επιφάνεια των σκουρόχρωμων ρούχων είναι πιο λεία και τα χρώματα πιο έντονα και λαμπερά. Απομακρύνει συσσωρευμένα υπολείμματα από λεκέδες που δεν αφαιρέθηκαν σε προηγούμενες πλύσεις, αναδεικνύοντας τα χρώματα του ρούχου ακόμα περισσότερο. Με το Persil Renew Black, αλλά και το Persil Renew Dark Bloom, τα μαύρα ρούχα όχι μόνο φαίνονται καινούργια, αλλά έχουν και απίστευτο άρωμα με αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

 

To Persil Renew Dark Bloom είναι ένα νέο προϊόν για τα μαύρα και σκούρα ρούχα με υπέροχο άρωμα από νοτες λουλουδιών. H πρωτοποριακή του σύνθεση προστατεύει τα υφάσματα, ανανεώνει τα χρώματα και λειαίνει τις ίνες των σκουρόχρωμων ρούχων. Μέσα σε 10 μόνο πλύσεις βλεπετε τη διαφορά και τα ρούχα σας δείχνουν καινούρια.

Η φροντίδα του Persil και στα χρωματιστά

Η καινοτομία της Persil δεν σταματά στα σκούρα ρούχα. Μπορεί τα έντονα χρώματα με τον καιρό να χάνουν τη λάμψη τους, αλλά με το Persil Renew Color, τα χρώματα των ρούχων μας αποκτούν και πάλι ζωή από το πρώτο κιόλας πλύσιμο. Η καινοτόμος σύνθεσή του καθαρίζει απαλά κάθε τύπο υφάσματος, προστατεύει την ένταση των χρωμάτων και επιδιορθώνει τις μικροφθορές για χρωματιστά ρούχα που φαίνονται σαν καινούρια κάθε μέρα.

Το Persil στη μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή

Μια εταιρεία όπως η Henkel δεν θα μπορούσε παρά να τάσσεται υπέρ των προσπαθειών για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Έτσι το Persil, το πιο fashionable brand της Henkel Consumer Brands, φροντίζει το περιβάλλον με κάθε δυνατό τρόπο – τόσο με την ανακυκλώσιμη συσκευασία από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και την συμπυκνωμένη του φόρμουλα, όσο και με το κίνημα του #RethinkFashion και #Rethinknew. Παράλληλα, φέρνοντας στο επίκεντρο το ζήτημα της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος, μας καλεί να ξοδεύουμε λιγότερα χρήματα σε νέα ρούχα και να φροντίζουμε περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε.

Το κίνημα #RethinkFashion και #Rethinknew

To Persil παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για τη βιωσιμότητα και τη βιώσιμη μόδα, θέτει νέους κανόνες στην υψηλή μόδα και επαναπροσδιορίζει την έννοια του καινούργιου και της προσβασιμότητας στους μεγάλους οίκους υψηλής ραπτικής. Σε συνεργασία με το πιο διάσημο duo Ελλήνων σχεδιαστών της τελευταίας δεκαετίας, τους MIRŌ, παρουσίασε για πρώτη φορά το καινοτόμο pop-up fashion project «WENEЯ», μια μοναδική limited edition κολεξιόν με Prêt-à-porter δημιουργίες προσιτού κόστους από βιώσιμα και second-hand υλικά. Με λίγα λόγια τα ρούχα που παρουσιάστηκαν μέσα από εντυπωσιακές κατασκευές ως έργα τέχνης, δεν ήταν καινούργια, αλλά second-hand που ανανεώθηκαν με τη δύναμη του Persil και μεταποιήθηκαν αποκλειστικά από τους MIRŌ σε μια limited βιώσιμη κολεξιόν.

Persil

Με κεντρικό μήνυμα το #RethinkFashion και #Rethinknew, η πρωτοβουλία αυτή δεν αφορά μόνο στη δημιουργία όμορφων και προσιτών κομματιών, αλλά και την εκπαίδευση του καταναλωτικού κοινού για την ανάγκη υιοθέτησης πιο υπεύθυνων αγοραστικών συνηθειών. Το pop-up store που φιλοξένησε τη συλλογή παρέμεινε ανοιχτό για δύο ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη βιώσιμη μόδα με όλα τα έσοδα να διατίθενται υπέρ της Ελληνικής Ένωσης Σχεδιαστών Μόδας, στηρίζοντας νέους σπουδαστές στον τομέα της βιώσιμης μόδας.

Μέσω του κινήματος #RethinkFashion και #Rethinknew και με αφορμή τη νέα στρατηγική «Rethink New», το Persil συντείνει στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καταναλωτών και του κοινού για την υιοθέτηση μιας πιο υπεύθυνης καταναλωτικής στάσης, που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά και την αίσθηση του καινούργιου, χωρίς συμβιβασμούς στη βιωσιμότητα.

 

*Source Circana 2023.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below