Η Hailey Bieber μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της σε έναν συναισθηματικό φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο της και σχεδιαστή Virgil Abloh.

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, η Hailey δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και του Abloh κατά την οποία δοκιμάζουν το νυφικό της, τιμώντας έτσι την πέμπτη επέτειο του γάμου με τον Justin Bieber.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα Instagram Stories της, η Hailey περπατούσε χέρι-χέρι με τον Abloh στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό που δημιούργησε για ο ίδιος εκείνη, το οποίο περιλάμβανε ένα πέπλο που έπεφτε πάνω από το πρόσωπό της. «Χρόνια πολλά V, μας λείπεις! Σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες το πιο μαγικό νυφικό. 🤍», έγραψε το μοντέλο και νέα μαμά πάνω από την εικόνα.

Instagram.com/@haileybieber

Ο φόρος τιμής της Hailey στον Abloh έρχεται τρία χρόνια μετά το θάνατό του από καρκίνο στις 28 Νοεμβρίου 2021. Εκτός από τον σχεδιασμό του νυφικού της, ο Abloh συμμετείχε επίσης στον γάμο της με τον Justin στη Νότια Καρολίνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Instagram.com/@haileybieber

Αυτό έγινε ένα χρόνο μετά τον κρυφό γάμο της Hailey και του Justin σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Hailey δημοσίευσε μια δεύτερη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της στη Νότια Καρολίνα, στην οποία η ίδια και ο σύζυγός της, Justin, φιλιούνται με το νυφικό τους λουκ ενώ στέκονται σε εξωτερικό χώρο τη νύχτα με τη λεζάντα «5 ✨».

Instagram.com/@haileybieber

Η μακριά ουρά του νυφικού της Hailey ήταν απλωμένη πίσω της, καθώς η πλάτη της ήταν στραμμένη προς την κάμερα, με τις κεντημένες λέξεις «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» να εμφανίζονται κατά μήκος της

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@haileybieber.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below