Καθώς oι θερμοκρασίες πέφτουν και το τοπίο γύρω μας γίνεται φθινοπωρινό, εμείς γεμίζουμε τα καλάθια αγορών μας με μια σειρά από απαραίτητα στυλ για το φθινόπωρο, για να μας μεταφέρουν με στυλ στους επόμενους μήνες. Κάποιες από εμάς αγκαλιάζουν την τάση των animal prints με ένα σακάκι με εξωτικό μοτίβο και άλλες σε μια διαχρονική και πάντα κομψή καμπαρντίνα. Εν τω μεταξύ, στο μέτωπο των αξεσουάρ ανακάλυψαμε ένα ζευγάρι square toe loafers και το ρολόι που σκοπεύουμε να να φοράμε όλη τη σεζόν και όχι μόνο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε όλα όσα αγοράζουμε τον Οκτώβριο μέσα από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos.

Διαχρονικό και κομψό, το τουίντ σακάκι θα έχει πάντα μια θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αυτή τη σεζόν, θα το φορέσουμε με wide-leg παντελόνια και loafers στο γραφείο ή με τζιν και μπαλαρίνες για τις off-duty εμφανίσεις μας.

Γυναικείο cropped tweed σακάκι Sandro, attica

Ένα δερμάτινο τζάκετ είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ρούχα που μπορούμε να έχουμε στη ντουλάπα μας. Είναι το τέλειο layer ζεστασιάς για τον ελαφρώς ψυχρό φθινοπωρινό καιρό, μπορεί να μας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ με ευκολία και ταιριάζει εξίσου καλά με πλεκτά, ένα απλό λευκό T-shirt και τζιν ή ένα maxi φόρεμα.

Δερμάτινο perfecto με ζώνη, Papageorgiou Leather & Fur Fashion

Είναι άνετα, δείχνουν υπέροχα ανεξάρτητα από το προσωπικό μας στυλ, και θα ταιριάξουν τέλεια με το πιo κοντό μας φόρεμα, το boyfriend jeans ή ένα μαύρο παντελόνι.

Πορτοκαλί λουστρίνι μοκασίνια σε τετράγωνη σιλουέτα, Pargiana

Το μυστικό για ένα κομψό και εκλεπτυσμένο ντύσιμο με κλειστά μάτια είναι μόνο ένα: αφήνουμε ένα animal print σακάκι να είναι ο μόνος πρωταγωνιστής της εμφάνισης και το συνδυάζουμε με σούπερ βασικά ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα.

Σακάκι slim με snakeskin τύπωμα, Sisley

Σήμα κατατεθέν του δυναμικού στυλ, φινίρει με διακριτική πολυτέλεια την κάθε μας εμφάνιση. Mε μαύρο δερμάτινο λουράκι και συνδυασμό μετάλλων, αποδεικνύεται εξαιρετικά ευκολοφόρετο καθημερινά.

Ρολόι Hamilton Jazzmaster Skeleton Automatic, Tempus Jewellery

Μια καλή καμπαρντίνα είναι μια επένδυση ζωής, κατάλληλη για κάθε εποχή. Το ύφασμά της είναι ιδανικό λόγω των αδιάβροχων ιδιοτήτων του και η μπεζ απόχρωσή της είναι ταυτόχρονα διαχρονική και on trend.

Καμπαρντίνα Heritage Single Μπεζ Regular Fit, 100% βαμβακερή, Tommy Hilfiger

To boho chic επανέρχεται στη στυλιστική ατζέντα και ένας εύκολος τρόπος να ενσωματώσουμε την τάση του ελεύθερου πνεύματος στις γκαρνταρόμπες μας είναι με ένα τοπ από δαντέλα και ντελικάτες λεπτομέρειες. Θα το συνδυάσουμε με τζιν, μπότες και μια leopard print τσάντα.

Δαντελένιο πουκάμισο με μακριά μανίκια, Zara

Διαχρονικό και κομψό, το πουκάμισο- φόρεμα χαρίζει στυλ και γοητεία σε κάθε εμφάνιση. Θα το φορέσουμε με mules ή μοκασίνια και μερικά διακριτικά κοσμήματα για το τέλειο μείγμα διακριτικής κομψότητας.

Ριγέ μίνι φόρεμα με σούρα και μακρύ μανίκι, Ζini Boutique

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below