Σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας βρέθηκε η Τάνια Τρύπη, παρέα με την κόρη της, Τζένη Καζάκου.

Οι δύο γυναίκες, ηθοποιοί στο επάγγελμα, έδωσαν το παρών στο πάρτι που διοργανώθηκε στο Athénée, για την επιτυχία της θεατρικής παράστασης, «8 γυναίκες».

Η Τάνια Τρύπη, που πρωταγωνίστησε φέτος στο έργο, μαζί με τις Ηρώ Μανέ, Γιώτα Φέστα, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Ξυγκόρου και Μαρίζα Τσάρη, ήταν ντυμένη στα μαύρα. Το ίδιο χρώμα επέλεξε και η κόρη της, η οποία συνδύασε ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι με crop top και μαύρο πουκάμισο.

Τάνια Τρύπη, Τζένη Καρέζη
Ιωάννης Απέργης, Υρώ Μανέ, Τάνια Τρύπη
Ευγενία Δημητροπούλου, Ευγενία Ξυγκόρου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Στο ίδιο πάρτι το παρών έδωσαν και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης, με τις πρωταγωνίστριες να φωτογραφίζονται χαμογελαστές. Στο ίδιο πάρτι το παρών έδωσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ιάσονας Φωτήλας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο ακολουθεί την ιστορία 8 γυναικών, οι οποίες βρίσκονται αποκλεισμένες σε ένα απομονωμένο σπίτι με αφορμή μια οικογενειακή συνάντηση. Ξαφνικά έρχονται αντιμέτωπες με έναν φόνο – αλλά και με τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά τους.

Ο οικοδεσπότης Μαρσέλ, μοναδικός άνδρας του σπιτιού, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο δωμάτιό του. Καθώς κανείς δεν εισήλθε στο σπίτι την προηγούμενη νύχτα, οι υποψίες για τη δολοφονία, βαραίνουν μόνο τις 8 γυναίκες. Η Γκαμπί, σύζυγος του μεγαλοαστού Μαρσέλ, οι δυο του κόρες, Σουζόν και Κατρίν, η κουνιάδα του, Ογκουστίν, η πεθερά του, Μαμή, η απρόσκλητη και ανεπιθύμητη αδελφή του, Πιερέτ, η επιστήθια οικονόμος, μαντάμ Σανέλ, και η όμορφη καμαριέρα Λουίζ. Είναι όλες ύποπτες.

Κατά τη διαδικασία της εξιχνίασης της υπόθεσης, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα για τη σχέση των γυναικών με τον δολοφονημένο, σύζυγο, πατέρα, αδελφό, εργοδότη και γαμπρό. Ήταν τελικά ο αγαθός, μειλίχιος οικογενειάρχης, τον οποίο καταπίεζαν αφόρητα οι γυναίκες που πλαισίωναν τη ζωή του, ή ο κλασικός άντρας εκμεταλλευτής, άπιστος και κακοποιητής τους;

Η παράσταση «8 γυναίκες» ανέβηκε τη θεατρική σεζόν 2023-2024 σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη έγινε μία από τις αγαπημένες του κοινού. Στην θερινή περιοδεία που ακολούθησε γνώρισε, επίσης, μεγάλη επιτυχία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below