Τρία ζώδια βλέπουν τις δυσκολίες τους να τελειώνουν την εβδομάδα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων αστρολογικών στιγμών, όπως οι εκλείψεις, τα θαύματα συμβαίνουν με μεγαλύτερη συχνότητα. Αλλά για να δείτε το δικό σας προσωπικό θαύμα, πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε το κάθε τι που γίνεται ως μοχλό που θα σας πάει παρακάτω.

Η τυχερή εβδομάδα που ξεκινά με τον χορό του Ερμή και του Ήλιου στον Ζυγό την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, πυροδοτεί νέες αρχές.

Η Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, φέρνει μια ισχυρή ενέργεια για να μπορέσετε να συνεργαστείτε, να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας και να αγκαλιάσετε τη δική σας γαλήνη.

Παρθένος

Όσα νέα ξεκινήματα κι αν σας χτυπήσουν την πόρτα, θα πρέπει να τα επιλέξετε και εσείς. Ένα νέο ξεκίνημα από το σύμπαν μοιάζει με προσφορά, ή ακόμα και ανακατεύθυνση, αλλά είναι επίσης απροσδόκητο σε σχέση με κάτι για το οποίο ήδη εργάζεστε. Δεν αρκεί απλώς να παραδοθείτε στο νέο, πρέπει να επιλέξετε συνειδητά αυτή τη νέα αρχή. Υπάρχει μια καινούργια εκτίμηση για τις σχέσεις στη ζωή σας, το σπίτι σας, ακόμα και την ικανότητά σας να αφιερώνετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Καθώς ασχολείστε περισσότερο με ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή, θα καταλάβετε τελικά γιατί η εμπιστοσύνη στο σύμπαν είναι τόσο σημαντική για να λάβετε την αφθονία που λαχταράτε.

Ο Ερμής και ο Ήλιος θα ενωθούν στον Ζυγό την Τρίτη 1 Οκτωβρίου αναδεικνύοντας τον οίκο των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης. Ο Ερμής και ο Ήλιος θα επιφέρουν μια θετική οικονομική ανατροπή στη ζωή σας, καθώς θα λάβετε νέα για ένα μπόνους, μια αύξηση ή ακόμη και την αποδοχή μιας επιχειρηματικής πρότασης, η οποία σε κάποιο σημείο έμοιαζε με ρίσκο. Αυτή η προσφορά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον πλούτο που σε ένα σημείο ήταν η πιο σημαντική πτυχή στη ζωή σας, αλλά τώρα θα χρησιμεύσει απλώς ως επιβεβαίωση ότι όσο περισσότερο τιμάτε αυτό που έχει μεγάλη σημασία για εσάς, τόσο το σύμπαν θα σας ανταμείβει με θετικά αποτελέσματα.

Photo by Dmitry Shamis on Unsplash

Αιγόκερως

Πείτε ναι στα όνειρά σας. Αξίζετε την επιτυχία και την αναγνώριση που πάντα ονειρευόσασταν και παρόλο που μπορεί να σας φάνηκε πιο μακρύς ο δρόμος προς τα επιτεύγματά σας, βρίσκεστε ακριβώς εκεί που είναι γραφτό να βρίσκεστε. Την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό θα φέρει έναν νέο κύκλο και μια νέα φάση στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα δείτε ότι η επαγγελματική επιτυχία στην οποία συχνά εστιάζετε δεν μπορεί να έχει προτεραιότητα έναντι του προσωπικού σας χρόνου και των σημαντικών σχέσεων της ζωή σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις ευκαιρίες, θα πρέπει επίσης να εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να τις διαχειριστείτε. Δεν θα έρθουν όλα την κατάλληλη στιγμή ή με τον τρόπο που είχατε σχεδιάσει. Αξίζετε την επιτυχία στην καριέρα σας, αλλά και την ευτυχία σε κάθε πτυχή της ζωή σας. Εμπιστευτείτε την ανάπτυξή σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να φτάσει ακόμα πιο μακριά για τα όνειρά σας, γνωρίζοντας ότι το θαύμα που ελπίζετε είναι ήδη καθ’ οδόν.

Υδροχόος

Είναι γραφτό να ζήσετε μία ζωή πιο μεγάλη και πιο περιπετειώδη από όσο έχετε φανταστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείτε όσα ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά πρέπει να τιμάτε και όσα η καρδιά σας λαχταρά. Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να προσεγγίζετε τη ζωή, ωστόσο, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, συχνά παίζετε εκ του ασφαλούς. Για να εκμεταλλευτείτε τα θετικά που φέρνει αυτή η περίοδος συντονιστείτε ξανά με την ελεύθερη φύση σας και εμπιστευτείτε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα κορυφωθούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στον οίκο σας της τύχης και της αφθονίας. Η ενέργεια αυτού του ζωδίου του αέρα δείχνει τόσο ότι είστε έτοιμες για νέες περιπέτειες, αλλά και το ότι δεν μπορείτε να βαδίζετε για πάντα μόνες. Είτε πρόκειται για έναν ερωτικό σύντροφο είτε ακόμη και για έναν επαγγελματικό, αυτό είναι η επιβεβαίωση ότι θα χρειαστείτε την υποστήριξη των άλλων, καθώς κάνετε στροφή στο να ακούσετε πιο προσεκτικά την ψυχή σας. Αφήστε τον φόβο και την αμφιβολία να υποχωρήσουν και εμπιστευτείτε όσα έχετε μέσα στην ψυχή σας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below