Η Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της Brad Falchuk γιορτάζουν μια ξεχωριστή περίσταση.

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, η ιδρύτρια του Goop, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram για να γιορτάσει την επέτειο των έξι χρόνων γάμου της με τον Falchuk.

Στο στιγμιότυπο, η Paltrow και ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης – που άρχισαν να βγαίνουν τον Αύγουστο του 2014 – μοιράζονται ένα φιλί ενώ κάθονται πάνω σε μια πολύχρωμη σανίδα σε κάποια λίμνη. Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μπικίνι, ενώ ο σύζυγός της φορούσε λευκό μαγιό.

Η Paltrow έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «6».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, σε μια τελετή στην οποία συμμετείχαν 70 καλεσμένοι στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Ο γάμος είχε «τέλειο καιρό, ένα εξαιρετικό δείπνο, ένα πάρτι γεμάτο χορό και ένα φόρεμα που αψηφά τους χαρακτηρισμούς», σύμφωνα με μια ανασκόπηση που μοιράστηκε στην ιστοσελίδα του Goop τον Νοέμβριο του 2018 η ηθοποιός. «Ώρες αργότερα, όταν ο τελευταίος καλεσμένος πήγε σπίτι του και το τελευταίο μπουκάλι σαμπάνιας απομακρύνθηκε, η μέρα τελείωσε όπως άρχισε – με ομορφιά, αγάπη και δύο πολύ ευτυχισμένους ανθρώπους».

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο PEOPLE το 2023, η Paltrow μοιράστηκε ότι το να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στις οικογένειές τους δεν ήταν εύκολο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται δύο παιδιά – την Apple, 20 ετών, και τον Moses, 18 ετών – με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, και ο Falchuk έχει δύο παιδιά – την Isabella, 20 ετών, και τον Brody, 17 ετών – από προηγούμενο γάμο.

«Είναι δύσκολο, και δεν έχει να κάνει με τη διαίσθηση. Κανείς δεν σου λέει πώς να το κάνεις. Απλά το προσπαθείς. Τώρα είναι ένα από τα πράγματα που μου φέρνουν τη μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή μου».

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@gwynethpaltrow

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below