Τις τελευταίες ημέρες και μετά τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, ο Sean “Diddy” Combs βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ο γνωστός rapper και παραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική διακίνηση και εκμετάλλευση, με πολλές πηγές να αναφέρουν ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις για άλλες προσωπικότητες της showbiz.

Ο Justin Bieber, παλιός φίλος και συνεργάτης του Diddy, φάνηκε να απομακρύνεται από τον θόρυβο γύρω από την υπόθεση. Ο Bieber, που πρόσφατα έγινε πατέρας, επικεντρώνεται στην οικογένειά του με τη σύζυγό του Hailey και τον γιο τους, Jack Blues Bieber, όπως αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά του. Παρά την ανησυχία των fans για τη σχέση του με τον Diddy, ο ίδιος φαίνεται να αποφεύγει τα σχόλια και εστιάζει στην προσωπική του ζωή.

Πρόσφατες φωτογραφίες του, που τον δείχνουν φανερά αδυνατισμένο και κουρασμένο, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές, ενώ πολλοί θυμήθηκαν παλαιότερες στιγμές της σχέσης του με τον Diddy, σημειώνοντας τη διαφορά ηλικία τους όταν συνεργάζονταν.

@debiinhaa17 I am in shock with this news😭 #justinbieber #fyp #xuhuongtiktok #viralllllll #fypシ゚ #bieberfever #belieber #bieber ♬ Lonely – Justin Bieber & benny blanco

Παρά τις φήμες που συνδέουν τον Bieber με τον Diddy, και ιδιαίτερα την περίοδο που ο Bieber ήταν έφηβος και συχνά βρισκόταν στο περιβάλλον του μεγαλοπαραγωγού, ο Bieber δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με αυτό το θέμα, αν και πολλοί ισχυρίζονται πως τα τραγούδια του «λένε» πολλά. Μέσα από τραγούδια, όπως το “Lonely” και το “Purpose”, φαίνεται ότι είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αντιμετωπίζοντας τη μοναξιά και την πίεση της φήμης από πολύ μικρή ηλικία.

@its.me_remember3 The way he wanted to tell us.. #foryou #look #sad #cry #pain #brokenheart #interview #justinbieber #pdiddy #ex #emotional #reaction #crying #new #news #goviral #fypシ゚ #foryoupage #foryourpage ♬ Originalton – Hey,it‘s.me

 

Ο «κατασκευασμένος» στίχος που φέρεται να συνδέει τον Bieber με τον Diddy και τα διάσημα πάρτι του

Ένα μυστηριώδης στίχος που φαίνεται να τραγουδάει ο Justin Bieber για τον πρώην μέντορά του P. Diddy με τους στίχους «lost myself at a Diddy’s party» (έχασα τον εαυτό μου σε ένα πάρτι του Diddy) έχει γίνει viral, χωρίς όμως κανείς να ξέρει αν είναι όντως αληθινός ή όχι.

Το τραγούδι άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στο TikTok τον περασμένο Απρίλιο, πριν αποκαλυφθούν όσα γνωρίζουμε σήμερα για τον Sean Combs ή αλλιώς Diddy και πρόσφατα ήρθε ξανά στο φως μετά την είδηση ότι ο κατηγορείται για εμπορία ανθρώπος, εξαναγκασμό σε σεξουαλικές συνευρέσεις, εκβιασμούς, μεταφορά και συμμετοχή σε πορνεία. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο Diddy έχει υπάρξει μέντορας του τραγουδιστή, γι’ αυτό και ορισμένοι πιστεύουν ότι το τραγούδι που περιέχει τους στίχους «lost myself at a Diddy party» αφορά στις εμπειρίες του με τον ράπερ.

@mediahousetv Justice for JB 🙏🏻#justin#bieber#awareness #fyp#world#diddy ♬ lonely – Bieber Song Lyrics 👑

Είναι, όμως, αληθινό;

Οι στίχοι αναφέρουν: «Έχασα τον εαυτό μου σε ένα πάρτι του Diddy. Δεν ήξερα ότι έτσι πάει, ήμουν μέσα σε αυτό για μια νέα Ferrari, αλλά μου κόστισε πολύ περισσότερο από την ψυχή μου, δεν άξιζε όλη την περιουσία και τη φήμη».

Σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει το κατά πόσο το τραγούδι είναι αληθινό, το CBS News «έτρεξε» το τραγούδι σε διάφορα εργαλεία ανίχνευσης ήχου τεχνητής νοημοσύνης, και μίλησε με ειδικούς που ισχυρίζονται ότι το τραγούδι είναι δημιούργημα τεχνητής νοϋμοσύνης.

Ο Stephen Stah, συνιδρυτής της AI-Spy, βρετανικής εταιρείας εντοπισμού ψεύτικου περιεχομένου, δήλωσε στο CBS ότι πιστεύει πως κάποιος έγραψε τους στίχους και τη μελωδία, στη συνέχεια τα έβαλε σε έναν ιστότοπο τεχνητής νοημοσύνης και χρησιμοποίησε έναν κλώνο της φωνής του Justin Bieber για να τραγουδήσει τους στίχους «lost myself at a Diddy party» και να παράγει το τραγούδι.

Ο ίδιος εξήγησε: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να βοηθήσει οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα τραγούδι εύκολα, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά, γεγονός που θα μας οδηγήσει στο να μην καταφέρνουμε να αναδεικνύουμε γνήσιες και ταλαντούχες φωνές».

Τα πρόσφατα βίντεο και οι αναφορές με τον Justin Bieber, που επανέρχονται στη δημοσιότητα από εκείνη την εποχή, φέρονται να ρίχνουν φως στις δυσκολίες που βίωσε o τραγουδιστής ως έφηβος σταρ, και υπογραμμίζουν την επιλογή του να κρατήσει σιωπή γύρω από τα γεγονότα. Παρά τη σκληρή πραγματικότητα της βιομηχανίας, όμως, ο Bieber συνεχίζει να επικεντρώνεται στην προσωπική του εξέλιξη, αφήνοντας αναπάντητα πολλά ερωτήματα σχετικά με τα όσα έχει περάσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below