Ενώ έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες για χωρισμό της Cate Blanchett, στη νέα της δημόσια εμφάνιση, στη φιλανθρωπική εκδήλωση The 2024 Albies, του ιδρύματος Clooney Foundation for Justice, συνοδεύτηκε από τον 22χρονο γιο της, Dashiell.

Η 55χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο τοπ με παγιέτες, το οποίο συνδύασε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Την επισημότητα της περίστασης ήρθαν να υπογραμμίσουν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και μια μικρή clutch bag. Ο γιος της φορούσε κοστούμι σε navy blue, σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια σε λουστρίνι. Σε ένα βίντεο τους βλέπουμε, μητέρα και γιο, να κρατιούνται αγκαζέ και να ποζάρουν στους φωτογράφους.

Η Cate Blanchett και ο σύζυγός της, Andrew Upton, υποδέχτηκαν τον πρωτότοκο γιο τους τον Δεκέμβριο του 2001, τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους το 1997. Έχουν ακόμα δύο αγόρια, τον 20χρονο Roman Robert, τον 16χρονο Ignatius Martin και μία κόρη της, 9χρονη Edith Vivian Patricia.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Dashiell συνόδευσε τη μητέρα του σε επίσημη εκδήλωση: είχε προηγηθεί μια ακόμα κοινή εμφάνισή τους, στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο. Έχει αρχίσει μάλιστα και ο ίδιος να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο, ως βοηθός κάμερας στην ταινία δράσης του Ryan Gosling «The Fall Guy».

Τις φήμες για χωρισμό της Blanchett και του Upton πυροδότησε η εμφάνισή της στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA 2024, όπου η ηθοποιός δεν φορούσε τη βέρα της.

Δείτε μια φωτογραφία κα ένα βίντεο από την κοινή εμφάνιση μητέρας και γιου:

Photo by Taylor Hill/FilmMagic

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below