Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στον κόσμο της μουσικής και του θεάματος, από τη σύλληψη του Sean “Diddy” Combs, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για sex trafficking, σεξουαλικές επιθέσεις, κακοποίηση και βιασμούς, διάφορα ακόμα ονόματα celebrities έχουν συνδεθεί με τον ίδιο και τα διαβόητα πάρτι του – αν και παραμένει ασαφές κατά πόσον οι καλεσμένοι σε αυτά συμμετείχαν και στα Freak Offs, τα φερόμενα ως όργια με ανήλικα κορίτσια και ναρκωτικές ουσίες.

Ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι εκείνο του Ashton Kutcher – μάλιστα κυκλοφόρησε η φήμη ότι χωρίζει από τη Mila Kunis. Παρόλο που διαψεύστηκε από το ζευγάρι, υπάρχουν εκατοντάδες παλιές φωτογραφίες του ηθοποιού -συνιδρυτή της φιλανθρωπικής οργάνωσης Thorn, για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση – με τον ράπερ, ιδιαίτερα από κοσμικές εκδηλώσεις αλλά και απονομές βραβείων, που φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη μακροχρόνια σχέση, αν όχι φιλία τους.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Kutcher καλείται να διαχειριστεί μια κρίση: στο παρελθόν είχε πάρει τις αποστάσεις του, με μια επιστολή, από τον συμπρωταγωνιστή του Danny Masterson, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος σε μια υπόθεση βιασμού.

Ανώνυμες πηγές κοντά στον Kutcher λένε ότι «ο Ashton έχει συναντήσει τον Diddy σε μια χούφτα κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τα media». Ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός σε παλαιότερη εμφάνισή του μαζί με τον Diddy στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show with James Corden» είχε πει: «Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Παρεμπιπτόντως, αν είσαι single άντρας, δεν υπάρχει καλύτερη παρέα στον κόσμο από εκείνον. Διασκεδάζαμε πολύ».

Δείτε φωτογραφίες από το παρελθόν της φιλίας τους:

Σε αγώνα του NBA, το 2003 στην Ατλάντα. Photo by Vince Bucci/Getty Images
Σε πάρτι των MTV Movie Awards. Photo by Chris Weeks/FilmMagic
Στα παρασκήνια της τηλεοπτικής εκπομπής «VH1 Big» το 2003. Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic
Σε πάρτι, μαζί με την Demi Moore, το 2009 στο Μπέβερλι Χιλς. Photo by DAVID CROTTY/Patrick McMullan via Getty Images
Στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show with James Corden» το 2018. Photo by Terence Patrick/CBS via Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below