Οι παρουσίες στα show του Loewe θυμίζουν κινηματογραφική πρεμιέρα, καθώς ο σχεδιαστής Jonathan Anderson είναι φίλος και συνεργάτης του Ιταλού σκηνοθέτη Luca Guadagnino, επομένως από τη λίστα των προσκεκλημένων του παρελαύνουν συχνά ηθοποιοί. Αυτή τη φορά, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, ήταν η σειρά του Daniel Craig, που μπορεί να γνωρίζουμε κυρίως μέσα από τον ρόλο του James Bond αλλά στη νέα του ταινία, «Queer», σκηνοθετείται από τον Guadagnino.

Για την επίδειξη μάλιστα του οίκου, ο ηθοποιός επέλεξε μια εμφάνιση διαφορετική από αυτήν στην οποία τον έχουμε συνηθίσει, με πολύχρωμο πουλόβερ, δερμάτινο bomber jacket και oversized cargo pants. Στο πλευρό του είχε τη σύντροφό του, Rachel Weisz, η οποία επιδίωξε να ισορροπήσει ανάμεσα στο casual και το βραδινό, συνδυάζοντας δίχρωμο relaxed πουλόβερ και oversized jeans με μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα και mini bag με αλυσίδα.

Πρόκειται για έναν ακόμα, στιλιστικό αυτή τη φορά κόντρα ρόλο για τον Craig, o οποίος στην ταινία «Queer» υποδύεται έναν άντρα που ζει στην Πόλη του Μεξικού στη δεκαετία του ’50 και συνάπτει σχέση με έναν νεότερό του (Drew Starkey).

Ο Guadagnino παραδέχτηκε ότι αρχικά δεν περίμενε ο Craig να απαντήσει θετικά στην πρότασή του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Queer»: «Είμαι ρεαλιστής – αν θέλεις να κάνεις ταινίες, δεν μπορείς να ονειροπολείς. Αλλά ένας τύπος που βρίσκεται σε αυτό το δωμάτιο δεν ήταν ρεαλιστής και μου πρότεινε τον Daniel Craig. Του απάντησα, θα το σκεφτώ, αλλά δεν πρόκειται να δεχτεί. Ας τον ρωτήσουμε, είπε εκείνος, και απάντησε ναι, ξεκάθαρα. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς και προνόμιο να δουλεύεις μαζί του».

Δείτε τη νέα εμφάνιση των Daniel Craig και Rachel Weisz:

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below