Ένα μεγάλο σκάνδαλο αναδύεται στον κόσμο της μουσικής και του θεάματος, από τις λεπτομέρειες που έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του Sean ‘Diddy’ Combs. Ο ράπερ και παράγοντας της μουσικής, που θεωρείται ότι ανέδειξε πολλούς αστέρες, κατηγορείται από πολλές άντρες και γυναίκες για sex trafficking, κακοποίηση, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο Diddy, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, διοργάνωνε πάρτι οργίων, τα λεγόμενα Freak Offs, με ανήλικες γυναίκες και ναρκωτικές ουσίες. Το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σενάριο είναι ότι τα μεγάλα πάρτι που έκανε, τα αποκαλούμενα και White Parties, είχαν μια μεγάλη λίστα καλεσμένων, από τους οποίους ένας πολύ πιο στενός κύκλος τον ακολουθούσε αργότερα μέσα στη βραδιά στα Freak Offs, στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο Diddy, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, διοργάνωνε πάρτι οργίων, τα λεγόμενα Freak Offs, με ανήλικες γυναίκες και ναρκωτικές ουσίες.

Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων η Dail Mail δημοσίευσε μια φωτογραφία του 2004, όπου ο μεγιστάνας της μουσικής απολαμβάνει μια φράουλα καλυμμένη με σοκολάτα από το σώμα μιας γυναίκας, την οποία χρησιμοποιεί σαν πιατέλα σερβιρίσματος.

Ονόματα celebrities που έχουν συνδεθεί με τα White Parties του (χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν κάποιοι συμμετείχαν και σε Freak Offs, μερικοί το έχουν ήδη διαψεύσει) είναι οι Beyoncé, Justin Bieber, Jennifer Lopez (η οποία υπήρξε και σύντροφος του Diddy), Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher, Paris Hilton, Howard Stern, Kim Kardashian, Russell Brand, Mariah Carey, Russell Simmons, Megan Fox, Kelly Osbourne, Aretha Franklin, Martha Stewart, Tommy Lee, Pamela Anderson, Regis Philbin, Vera Wang.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Daily Mail:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below