Ήταν τέλη Αυγούστου όταν η σχέση της Lana Del Rey και του Jeremy Dufrene έγινε γνωστή. Σήμερα, έναν μήνα μετά κυκλοφόρησαν, οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους δίπλα στο νερό στο Des Allemandes της Λουιζιάνα – στον ίδιο κόλπο όπου ο Dufrene πραγματοποιεί τις δημοφιλείς εκδρομές του με βάρκα.

 


Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, η τραγουδίστρια της επιτυχίας Born To Die, 39 ετών, φαίνεται να συνοδεύεται στα σκαλιά της εκκλησίας από τον πατέρα της Robert Grant με μια ανθοδέσμη στο χέρι.

Η Lana – η αξία της οποίας φέρεται να ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια δολάρια – έδειχνε λαμπερή με ένα λευκό νυφικό και τα μαλλιά της χτενισμένα σε μια αλογοουρά που έπεφτε στον έναν ώμο.

Το κλασικό φόρεμα έφτανε μέχρι το πάτωμα και είχε ένα κομψό βολάν στο ντεκολτέ, μια φουσκωτή φούστα και μια μετρίου μήκους ουρά.

Αντί για το κλασικό καπέλο που φορά στις εξερευνήσεις του, ο Dufrene φόρεσε ένα κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και καφέ δερμάτινα παπούτσια για τον γάμο του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below