Ο George και η Amal Clooney έκαναν μια λαμπερή είσοδο στο The Albies της Νέας Υόρκης.

Το δυναμικό ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα κομψό και χαλαρό, καθώς έμπαινε στο εσωτερικό της δεξίωσης στις 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, την οποία οργάνωσε το The Clooney Foundation for Justice, έναν οργανισμό που οι σταρ ίδρυσαν το 2016.

Σε δηλώσεις τους πριν από την εκδήλωση μίλησαν στις κάμερες για το τι σημαίνει στήριξη στη ζωή τους:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

«Θα υποστήριζα οτιδήποτε ασχολείται η σύζυγός μου», είπε ο George Clooney στο PEOPLE ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί. «Είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και είμαι πάντα τόσο περήφανος που βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί της, ό,τι κι αν συμβαίνει και αυτή είναι μια εκδήλωση όπου μπορούμε να εστιάσουμε όλη την προσοχή στους ανθρώπους που δεν λαμβάνουν αρκετή προσοχή».

Η Amal πρόσθεσε: «Είναι ένας καταπληκτικός σύντροφος και συνοδοιπόρος και σημαίνει τόσα πολλά για μένα το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά μαζί και να βοηθήσουμε να ζωντανέψουν μερικές από τις ιστορίες που θα ακούσουμε απόψε».

Τα σχέδια για την επέτειό τους

Το ζευγάρι, το οποίο γιορτάει τη 10η επέτειο του γάμου του την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε επίσης τα σχέδιά του για την ξεχωριστή ημέρα.

«Θα την πάω κάπου απόψε, αλλά δεν ξέρει πού», είπε ο ηθοποιός με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Μου είπε τι να πάρω μαζί, αλλά όχι πού θα πάμε». «Σε αγώνα ποδοσφαίρου», συμπλήρωσε αστειευόμενος ο ηθοποιός με τη γνωστή δικηγόρο να εκπλήσσετε και όλους να γελούν.

Ο George Clooney εμφανίστηκε με ένα κλασικό, μαύρο σμόκιν, φορώντας από κάτω ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παπιγιόν. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια.

Η Amal, συνόδευσε τον σύζυγό της με ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα Versace, το οποίο διέθετε ένα ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια σκουλαρίκια και βραχιόλια και μία μικρή, βραδινή τσάντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below