Η Helen Mirren, στα 79 της χρόνια, συνεχίζει να γοητεύει με το αξεπέραστο στυλ της, όπως απέδειξε με την πρόσφατη εμφάνισή της στην προβολή της νέας της ταινίας White Bird στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός εντυπωσίασε με ένα μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα, αποπνέοντας κομψότητα και αυτοπεποίθηση. Το φόρεμα είχε καθαρές γραμμές και διαφάνειες στα μανίκια, ενώ οι λευκές λεπτομέρειες στις μανσέτες και το βολάν στο μπούστο πρόσθεταν μια αίσθηση διαχρονικής φινέτσας.

Η Mirren ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό μαργαριταρένιο κολιέ, διαμαντένια σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και ένα ασημένιο ρολόι χειρός. Η εμφάνιση της συμπληρώθηκε από μία κομψή μαύρη τσάντα clutch με διαμαντένιο λουράκι, ενώ οι γόβες-πλατφόρμα με κορδόνια έδωσαν μια μοντέρνα νότα στο σύνολο.

Photo by Michael Loccisano/WireImage

Με άψογη επιλογή μακιγιάζ που τόνιζε τα χαρακτηριστικά της, η Helen Mirren απέδειξε πως η ηλικία δεν αποτελεί περιορισμό για τη διαχρονική κομψότητα και τη δυναμική παρουσία.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Το White Bird είναι ένα συγκινητικό δράμα που βασίζεται στο μυθιστόρημα της R.J. Palacio, η οποία έγραψε και το πασίγνωστο Wonder. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής Εβραίας κοπέλας στη Γαλλία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που κρύβεται από τους Ναζί με τη βοήθεια μιας οικογένειας. Μέσα από την αγάπη και τη συμπόνια, η ταινία αποκαλύπτει τις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται σε καιρούς απόλυτης σκληρότητας και αβεβαιότητας. Με πρωταγωνιστές τη Helen Mirren και τον Gillian Anderson, το White Bird συνδυάζει την ιστορική συγκίνηση με διαχρονικά μηνύματα ελπίδας και ανθρωπιάς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below