Η αστρολογία συχνά δίνει απαντήσεις ή ενδείξεις για σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων των ερωτικών σχέσεων. Ο φετινός Οκτώβριος φέρνει προκλήσεις για ορισμένα ζώδια, τα οποία επηρεάζονται από κοσμικές ενέργειες και μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες ή και χωρισμούς.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα δοκιμαστούν στις ερωτικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των απροσδόκητων αλλαγών, μαζί με την αντίθεση μεταξύ Άρη και Αφροδίτης, φέρνει αναταραχή στη σχέση τους. Αν και οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αφοσίωσή τους, η ένταση και η απογοήτευση μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό. Αυτή η αποσύνδεση θα είναι απαραίτητη για πολλούς, καθώς θα αφιερωθούν στη δική τους συναισθηματική ευημερία. Αν και ο χωρισμός θα είναι δύσκολος, θα ανοίξει το δρόμο για καλύτερα και πιο αρμονικά ξεκινήματα στο μέλλον.

Λέων

Οι Λέοντες, γνωστοί για το πάθος και την έντασή τους, θα αντιμετωπίσουν σοβαρές προκλήσεις στον έρωτα. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τον κυβερνήτη του Λέοντα, και τον Κρόνο φέρνει περιορισμούς και αναδεικνύει τα δυσάρεστα που συσσωρεύονται στις σχέσεις. Θα νιώσουν την ανάγκη για ελευθερία και απελευθέρωση από σχέσεις που δεν υποστηρίζουν πλέον την προσωπική τους ανάπτυξη. Αν και ο χωρισμός θα είναι επώδυνος, τα άστρα δείχνουν ότι αυτή η διαδικασία θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν νέες δυνάμεις και να επανεξετάσουν τους ερωτικούς τους στόχους.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, ο Οκτώβριος θα φέρει συναισθηματικές προκλήσεις, καθώς ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, βάζει τέλος στις τοξικές και τεταμένες σχέσεις. Θα αντιμετωπίσουν δύσκολους χωρισμούς, γεμάτους συναισθηματική φόρτιση. Αυτοί οι χωρισμοί, αν και επώδυνοι, θα τους βοηθήσουν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να ανοίξουν το δρόμο για πιο υγιείς σχέσεις στο μέλλον.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below