Η Kylie Jenner, πλέον καταξιωμένη στον χώρο της μόδας και της επιχειρηματικότητας, απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί σύμβολο επιρροής.

Στην επίδειξη του οίκου Schiaparelli στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η 27χρονη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, αποπνέοντας διαχρονική κομψότητα και σύγχρονη θηλυκότητα.

Το hourglass dress που επέλεξε να φορέσει τόνιζε ιδιαίτερα τις καμπύλες της, ενώ η χαμηλή λαιμόκοψη και οι λευκές λεπτομέρειες πρόσθεταν μία αίσθηση δεξιοτεχνίας στην όλη εμφάνιση.

Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλές, μαύρες γόβες που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το σύγχρονο glamour της και τη θυληκότητά της, ενώ τα σκουρόχρωμα καλοχτενισμένα της μαλλιά έδωσαν μία αίσθηση αναδρομής στην παλιά χολιγουντιανή αίγλη.

Όσον αφορά στα αξεσουάρ και το μακιγιάζ της, η Kylie επέλεξε να φορέσει έντονα χρυσά βραχιόλια, κρατώντας το μακιγιάζ της σε φυσικές αποχρώσεις.

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images
Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Δίπλα της, η Kendall Jenner, φόρεσε ένα μακρύ, αυστηρό παλτό, υπογραμμίζοντας την αδιαμφισβήτητη γοητεία της για ακόμα μία φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below